Wat is #beautylovers?
Beautylovers is een nieuw project van Glamour in samenwerking met Clinique en Estée Lauder dat in 2016 een heel jaar zal plaatsvinden. Vijfhonderd #beautylovers mogen zich een jaar lang dé ambassadeur van Clinique of Estée Lauder noemen.

Update: Het project is inmiddels gestart, er zijn 500 beautylovers geselecteerd. Iedere maand krijg je als geselecteerde beautylover een mini-size product van Clinique of Estée Lauder thuisgestuurd. Jij als beautylover test het product en deelt dit vervolgens met je social network.

Kan ik mij nog aanmelden voor het #beautylovers-project?
Aanmelden voor het beautylovers project kan altijd! De selectie is echter al gemaakt en de eerste 500 beautylovers zijn inmiddels geselecteerd en op de hoogte gebracht. Mocht er een verschuiving komen onder de deelnemers dan krijgen nieuwe beautylovers een kans op een van deze plekken.

Wat wordt er van mij (beautylover) verwacht?
Ieder maand krijg jij van Clinique of Estée Lauder een mini-size product thuisgestuurd. In return willen wij je commitment graag zien via social media en verwachten wij minimaal drie posts per maand op social media. Het is belangrijk dat het mini-size product van die maand goed zichtbaar is in je post en dat je de hashtags #glamourbeautylover #beautyloverclinique (voor de Clinique beautylovers) of #beautyloveresteelauder (voor de Estée Lauder beautylovers) gebruikt.

Waarom moet ik drie posts per maand publiceren?
Jij mag jezelf een jaar lang dé beautylover van Clinique of Estée Lauder noemen! Als ‘ambassadeur’ sta je helemaal achter het merk, ben je op de hoogte van de nieuwste producten en wil je de producten natuurlijk heel graag testen. Waarom zou je deze ervaring niet delen met je social netwerk? Als tegendienst vragen wij je iedere maand om drie keer content te maken en te publiceren. Dat kan op verschillende manieren:

 • 1 foto met het product van de maand duidelijk zichtbaar op zowel (bijvoorbeeld) Instagram, Facebook als Pinterest.
 • 3 verschillende foto's met het product van de maand duidelijk zichtbaar op Instagram.

  Welke social media zijn geaccepteerd?
  Het plaatsen van de content op je Instagram-account is verplicht. De overige social media kanalen kunnen zijn: Facebook, Twitter, Snapchat, Pinterest of YouTube.

  Waarom moet mijn social media profiel openbaar staan?
  Je profiel moet openbaar staan zodat wij je foto kunnen bekijken en eventueel op Glamour.nl kunnen delen, met vermelding van jouw kanaal natuurlijk! Op Glamour.nl wordt een pagina ingedeeld waar de tofste posts van alle beautylovers samen komen, die jij ook weer kunt bekijken voor inspiratie.

  Waarom moet ik de hashtags gebruiken?
  Wij willen je posts graag zien en eventueel delen op Glamour.nl. Hiervoor moeten wij je posts direct kunnen zien in onze community. Door gebruik te maken van de opgegeven hashtags ben je zichtbaar en maak je deel uit van de online-community. Indien je geen gebruik maakt van de hashtags, ben je niet zichtbaar en kan je deelname worden herzien.

  Waar worden mijn foto’s voor gebruikt?
  Drie keer per maand deel je een post op je social media account(s). Glamour heeft het recht deze foto's te delen op Glamour.nl - uitsluitend met vermelding van je Instagram-profiel.

  Moet ik alle maanden meedoen?
  Ja. Wij zijn blij dat jij aan boord bent en willen dit avontuur de komende maanden met je voortzetten. Het is belangrijk dat je iedere maand meedoet met de campagne: jij bent tenslotte uitgekozen tot dé beautylover van Clinique of Estée Lauder. Wij gaan ervan uit dat je het leuk vindt om ervaringen te delen met je vrienden en je sociale netwerk.

  Mag ik de producten van Clinique of Estée Lauder combineren met andere beautymerken in een post?
  Nee. Het wordt niet gewaardeerd als er andere beautymerken in de post m.b.t. het Beautylovers-project voorkomen.

  Het is een mini-size?
  Ieder maand krijg jij een mini-size product van Clinique of Estée Lauder. We zorgen er altijd voor dat het genoeg is om het product zorgvuldig te testen. Zie het als een mini-versie van het werkelijke product. Handig voor in je tas!

  Wanneer kan ik het product verwachten?
  Je kunt het mini-size product aan het begin van de maand in je brievenbus verwachten (start februari '16). Mocht je adres wijzigen vergeet dan niet een mailtje te sturen naar beautylovers@glamour.nl om dit door te geven!

  Wat moet ik doen als een product niet is aangekomen?
  Mocht een product niet zijn geleverd, dan kan je contact opnemen met de Glamour-redactie door een mail te sturen naar beautylovers@glamour.nl. Vermeld in je mail of je beautylover bent van Clinique of Estée Lauder + je adresgegevens.

  Wat gebeurt er als ik me niet houdt aan de community-regels?
  Als er niet aan de community-regels wordt voldaan of je uitingen niet passen binnen deze richtlijnen, heeft Glamour het recht om je deelname te herzien.

  Wat zijn de community-regels?
  - Jij mag jezelf een jaar lang #beautylover van Clinique of Estée Lauder noemen, wij gaan er vanuit dat je hier zorgvuldig mee omgaat
  - Minimaal drie plaatsingen per maand op social media waarbij het product van die maand goed zichtbaar is- Je gebruikt bij iedere post #glamourbeautylover en #beautyloverclinique of #beautyloveresteelauder
  - Minimaal één plaatsing per maand op Instagram is verplicht, inclusief hashtags- Glamour kan je post re-posten op Glamour.nl, uiteraard met vermelding van je Instagram-account
  - Het wordt niet gewaardeerd als er andere beautymerken dan Clinique of Estée Lauder en andere magazines dan Glamour in je post m.b.t. het #beautylovers-project voorkomen

  Mocht je nog vragen hebben of je gegevens willen wijzigen, dan kan je altijd contact opnemen met Elke, Glamour's projectmanager beauty op beautylovers@glamour.nl.