Glamour Beauty TV: dit kun je verwachten

Het eerste digitale tv-kanaal dat geheel in het teken staat van beauty

glamour-beauty-tv-wat-te-verwachten
Glamour

Hoera! Glamour lanceert Glamour Beauty TV: het eerste digitale tv-kanaal dat geheel in het teken staat van beauty.

Van het tegengaan van pluishaar tot de grote mascaratest: je kunt 24/7 genieten van slimme, hilarische en informatieve vlogs en series op het gebied van beauty. De series zijn gemaakt door Glamour, in samenwerking met bloggers, vloggers, BN'ers en beauty experts.

Wat dacht je van kijken in de badkamer van Christina Curry en Bibi Breijman, backstage meespieken tijdens beautyevents en persreizen en zelf aan de slag met tutorials over onder andere nail art. Ook leuk: de week van een Glamour-redacteur beleven via het Snap Journaal. Daarbij kun je de producten uit de video's rechtstreeks aanklikken om te shoppen.

Kortom: Glamour Beauty TV is hét digitale TV kanaal voor je dagelijkse dosis beauty: hilarische en slimme vlogs en series boordevol nieuws, tips, testjes en backstage avonturen. Bekijk hoe Glamour Beauty TV werkt en vergeet de gelijknamige gratis app voor iOs en Android niet te downloaden. Je geniet dan van extra's zoals give aways en kortingen op producten!

L'Oréal is een onmisbaar beautymerk en daarom de trotse launching partner van Glamour Beauty TV.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Make-up