De ideale manier om een vakantie glow te krijgen, zonder schadelijke zonnestralen

Glamour's Babette deelt haar favoriete beautytip

vakantie-glow-zonder-zonnestralen
Lancaster

"Ben je onder de zonnebank geweest?" Het is een standaard vraag wanneer ik 's morgens de Lancaster 365 Sun-kissed drops gebruikt heb.

Bounty eiland
Zodra ik de drops toevoeg aan mijn ochtendritueel, denken mensen vrijwel altijd dat ik naar een bounty eiland ben geweest. Het geeft me een vakantieglow, zonder schadelijke zonnestralen of een laag foundation. En laat dat nu precies zijn wat ik prettig vind.

Mix met dagcrème
Ik draag bijna nooit make-up, maar verzorgingsproducten des te meer. Regelmatig mix ik de Lancaster 365 Sun-Kissed drops met mijn dagcrème. Ik vind het een ideaal product, omdat ik door de mix met mijn crème niet het gevoel krijg dat ik mijn gezicht 'dichtsmeer'. Dat is voor mij in veel gevallen de reden waarom ik geen foundation of concealer gebruik.

Tijd dus om dit fijne product met jullie te delen...

Hoe het werkt?
Je bepaalt zelf de hoeveelheid en daarmee dus ook hoe bruin je wordt. Ik gebruik meestal één druppel. Voor de foto gebruikte ik anderhalve druppel, zodat jullie het verschil goed kunnen zien op de foto. Deze druppels mix ik met mijn dagcrème. De crème zorgt ervoor dat ik het product egaal kan verdelen, maar de make-up pro's onder ons kunnen het ook direct op de huid aanbrengen.

Extraatje
Het product geeft je huid niet alleen een zomerse tint, maar het biedt ook nog verzorging. Zo zit er onder andere groene koffie, groene thee, een bittere sinaasappelschil en derivaten van vitamine E en C in. Dit betekent dat het product je huid beschermt tegen schadellijke milieuinvloeden. Wat vind jij van het verschil?

Babette Grunder
Before en after.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder