5 veelgemaakte make-up fouten waardoor je 10 jaar ouder lijkt

En zo voorkom je ze

veelgemaakte-make-up-fouten-tien-jaar-ouder
Tyler Nix

Make-up gebruik je over het algemeen om er op je best uit te zien, het liefst ook jonger dan ouder dan je daadwerkelijk bent. Pas dan ook op met de volgende 5 veel gemaakte make-up fouten, waardoor je tien jaar ouder lijkt.

 1. De juiste concealer
  Een concealer die goed is voor jou, is niet te donker, maar ook zeker niet te licht. Ook is het belangrijk dat je 'm goed kunt uitwrijven, zodat er geen dikke laag op je huid komt te liggen.

 2. Blush-issues
  Vermijd rode- of baksteenkleurige blushers, maar kies liever een bronzer die slechts een paar tinten donkerder is dan je eigen huid. Breng aan op je jukbeenderen, niet op de appeltjes van je wangen.

 3. Vermijd klonterige mascara
  Hier heb je namelijk helemaal niks aan. Gooi 'm weg en koop een nieuwe. Ook belangrijk: het aanbrengen van mascara op je onderste wimpers benadrukt fijne lijntjes en kraaienpootjes. Denk dus twee keer na voordat je ook deze wimpertjes insmeert met een laagje mascara.

 4. Contouring
  Wees hier voorzichtig mee, want de vele lage make-up die hiervoor nodig zijn benadrukken lijntjes en rimpeltjes en leggen daarmee de nadruk op de verkeerde plekken.

 5. Niet te veel glans
  Heb je al een glanzende lipstick op? Laat de glanzende oogschaduw dan liever liggen. Ogen én lippen met een glans zijn so yesterday.
  This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
  Advertentie - Lees hieronder verder
  Meer van Make-up