Kim Kardashians make-up artist onthult: de truc om nepwimpers makkelijk aan te brengen

Dat wil zeggen: zonder dat je je ogen half dichtplakt met lijm

kim-kardashian-make-up-artist-truc-nepwimpers
Getty Images

Iedereen die al eens een poging heeft gedaan om nepwimpers aan te brengen, kent de struggle: lijm, lijm en nog eens lijm, overal. In je oog, op je vingers, tussen de (nep)wimpers in. Pure horror. Don’t worry, er is een truc waardoor het makkelijker is je plakkers op de juiste plek te krijgen.

De wimpers van Kim Kardashian
Heb je wel eens gelet op de wimpers van Kim Kardashian? Geloof ons maar, haar nepwimper-game is strong. Niet zo gek dus dat haar make-up artist met de gouden (en bijzonder simpele) tip komt.

Keep it steady
Volgens Mario Dedivanovic zit het ‘m allemaal in de steady arm. Bij het aanbrengen van nepwimpers is het belangrijk dat je arm leunt op een plat oppervlak (zoals een tafel of kast), zodat je volledige controle hebt over je bewegingen. Klinkt logisch, maar maakt een wereld van verschil.

Aanbrengen
Dus: binnenkort een Halloween-, carnavals- of partyoutfit met nepwimpers op de planning staan? Ga er even rustig voor zitten, leun met je elleboog op tafel en breng de nepwimpers tegen je eigen wimperrand aan. Een beetje mascara erover zodat je eigen wimpers niet uitsteken, en klaar. Simple as that.

Mascara
Wil je ook graag lange wimpers, maar ben je niet zo into neppers? Dan is de juiste mascara belangrijk. Probeer deze budgetmascara die je bizar lange wimpers geeft eens.

Bron: Glamour UK

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder