Niks kan je make-uplook zo maken of breken als je wenkbrauwen dat doen. Het is daarom niet gek dat je wenkbrauwen in veel gevallen meer aandacht krijgt dan andere features in je gezicht. Lees in het Glamour-dossier alles over (het krijgen van) mooie wenkbrauwen.

Van epileren tot verven

In veel gevallen is het slim als jij je laat adviseren in een salon, maar met voorwerk kom je helemaal beslagen ten ijs! Glamour sprak wenkbrauwspecialist en salon-eigenaresse Sina Hashemi. Ze deelt met jou al haar wenkbrauwgeheimen zodat je thuis zelf aan de slag kunt met shapen door je wenkbrauwen te verven, epileren (extra uitdaging: threading) en het bijtekenen en knippen van je wenkies. Maar leer eerst welke vorm wenkbrauw het beste bij jouw gezicht past voordat je begint.

Verzorg ze ten slotte goed met de juiste producten en ontdek hoe jij vollere wenkbrauwen krijgt met behulp van een wondermiddel. (Ja, het kan echt!)

Wenkbrauwproducten

Maar er is meer. De Glamour-redactie deelt met jou haar favoriete wenkbrauwproducten, waaronder pincetten, schaartjes en zelfs wenkbrauwsjablonen. Check hier ook de fijnste wenkbrauwpotloden en wenkbrauwgels in verschillende prijscategorieën. zodat er altijd wel een geschikt product voor jou tussenzit.

Semi permanente make-up

Wil je jouw brow game naar een hoger niveau tillen? Duik dan in de wonderende wereld van de semi permanente make-up. Weet jij bijvoorbeeld het verschil tussen wenkbrauwen tatoeëren en microblading? Lees alles over wenkbrauwen tatoeëren, microblading en bijbehorende technieken als hairstroke en 3D wenkbrauwen of powderbrows en ombre brows en schaduwwenkbrauwen. Zo weet jij precies welke semi permanente make-up behandeling past bij jouw look en verwachtingen. Durf jij het aan? Glamour's Babette ging je voor en liet haar wenkbrauwen tatoeëren.