De favoriete mascara van Gigi Hadid is spotgoedkoop

Maybe it's Maybelline

gigi-hadid-budget-proof-mascara
Getty Images

Als het om mode en beauty gaat, vormen de Hadid-zusjes een voorbeeld. Gelukkig voor ons bestaat de garderobe van Bella Hadid niet alleen uit designeritems en bevat de make-uptas van Gigi Hadid meer dan alleen onbetaalbare schatten. Sterker nog, de mascara die Gigi Hadid vaak draagt, is een budgetproof exemplaar van Maybelline New York.

In a snap
De make-up artist van Gigi, Erin Parsons, vertelt aan de Amerikaanse Elle dat ze fan is van de Snapscara. De mascara is pas net uit en heeft een nieuwe formule, waardoor het goedje makkelijk af te halen is.

Goed nieuws en slecht nieuws
Het goede nieuws is dat de mascara maar €6,86 is. Het slechte nieuws is dat de Snapscara vooralsnog alleen in het buitenland verkocht wordt. Maar, aangezien Maybelline ook gewoon in Nederlandse drogisten te vinden is, lijkt de kans ons groot dat de mascara binnenkort ook hier in de schappen ligt.

Meer mascara's
Tot die tijd kun je zoet blijven met andere fijne mascara’s. Heb je deze budgetmascara – die je bizar lange wimpers geeft – al eens geprobeerd? Zo niet, doen! Zo ongeveer het hele internet raadt het aan. Of ben je benieuwd wat de favoriete mascara’s op de Glamourredactie zijn? We tippen vijf producten voor lange, klontvrije Bambi-wimpers.

Aanbreng-tips
Welke mascara je ook gebruikt, Gigi’s make-up artist geeft in het interview met Elle een paar handige mascara-tips. Allereerst kun je mascara het beste alleen aanbrengen op je bovenste wimperrand. Erin noemt dit ‘chiquer’ en handiger, omdat de mascara dan niet uitloopt onder je ogen.

Hoe het wel moet? Eerst je wimpers krullen met een wimperkruller (een must, volgens Erin). Daarna één laag mascara aanbrengen, je wimpers laten drogen, en een tweede laag aanbrengen, om klontjes te voorkomen.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder