Schrijf maar op je verlanglijstje: Zara komt met betaalbare matte lipstick collectie

Met de belofte je lippen niet uit te drogen

zara-lanceert-matte-lippenstift-collectie
Zara

Fijn voor iedereen die nog op zoek is naar een mooie lippenstift voor de feestdagen: Zara lanceert een nieuwe matte lipstick collectie. Dat houdt in: 12 matte lippenstiften, zeven matte liquid lipsticks en één driedelige lipstickkit.

Zara

Budget proof
De prijzen zijn – zoals we van Zara verwachten – prima te doen. Voor de UltiMatte lip colors betaal je €9,95 en de Hi Matte liquid lipsticks zijn €7,95. Voor de Behind The Scenes kit – met een lippotlood, lippenstift en liquid lipstick – ben je €19,95 kwijt. Bekijk de collectie hier.

Droogte
Je kent het gebruikelijke probleem met matte lippenstiften vast wel: in het begin zit het allemaal heel mooi, maar na een tijdje droogt het je lippen uit en krijg je schrale lippen. Wil je niet, toch? Nou, de lippenstift-lijn van Zara belooft dat tegen te gaan.

Natuurlijk beweert ieder lipstickmerk dat hun matte lippenstiften niet uitdrogen. Maar als we de recensie van de Amerikaanse Cosmopolitan moeten geloven, is dat bij Zara echt het geval. De redacteur van Cosmo probeerde vijf kleuren lipsticks uit en is naar eigen zeggen ‘obsessed’. Het doorslaggevende ingrediënt van de lipsticks is vitamine E. Dit stofje hydrateert, beschermt je lippen en voorkomt uitdroging.

Wat jij, het proberen waard?

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder