Zo krijg je glans op je gezicht zonder highlighter

Shiny junkbeenderen zonder make-up

Face, Eyebrow, Skin, Hair, Lip, Beauty, Cheek, Nose, Forehead, Head,
@amyserranoInstagram

Highlighter is het make-up product van 2018. Eigenlijk ook van 2017 en hoogstwaarschijnlijk 2019. Het is eind jaren '10 wat lipgloss eind jaren '90 was. Everybody lovessss it. Het is het wondermiddel voor een letterlijk stralend gezicht. Er zijn inmiddels iconische smeerseltjes op de markt die de jukbeenderen en de neusbrug laten glansen. Denk aan de highlighters van Laura Mercier, Glossier en Nars, het is puur snoepgoed. Maar ook prijzig snoepgoed.

Multifunctioneel

Waarom zou je meer make-up op je gezicht aanbrengen als je met skincare producten hetzelfde effect kunt bereiken? Multi-inzetbaar, ideaal. Dus daarom, drie huidverzorgingsproducten die als perfecte highlighter volstaan. Let's glow!

Vasaline
Dep over je make-up je favoriete lippenbalsem. Goed smeerbare vaseline is top.
Disclaimer: waar lipgloss en vasaline normaal haren aan je lippen laten plakken, doen ze dat ook op je wangen. Dit is dus vooral ideaal als je kort haar hebt of een knotje of paardenstaart draagt.

Dikke, vette crème
Een dikke crème laat je huid ook glanzen als een gekko. Denk aan de huidcrème van Weleda in de bekende groene tube: Skin Food. Echt, dit kan gewoon overdag bijna niet over je gehele gezicht, zo glanzen. Dus smeer het op de plekken waar de highlighter anders gaat.

Primer
Een primer is bedoelt om onder je make-up aan te brengen, na je dagcrème. Het helpt om je make-up glad en strak aan te brengen, waarna het langer blijft zitten. De Tom Ford Illuminating primer is, zoals het zelf al zegt 'verlichtend'. Er zit echt een heel mooi glansje in. Zet primer dus ook in als een make-up product en dep het gerust op je jukbeenderen na je foundation, gekleurde dagcrème of bb-cream, als je dat gebruikt.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder