Hema steekt make-up in nieuw jasje: zie hier de gloednieuwe beautylijn

Inclusief nieuwe naam, nieuw design én veel nieuwe producten

image
Mariana Castillo

Voor alle beautylovers die geen godsvermogen aan hun make-up 'stash' willen/kunnen uitgeven, hebben we goed nieuws. Hema heeft haar hele make-up-afdeling onder de loep genomen. Het resultaat? Een nieuwe beautylijn.

En met nieuw, bedoelen we écht nieuw. Nieuwe naam. Nieuw design. Nieuwe producten. Alles nieuw, fris en strak. Qua look & feel heeft het iets weg van Glossier, maar dan voor Hema-prijsjes. Dit zijn producten die je na gebruik op je wastafel wilt laten staan. Clean and classy.

B.A.E.
Waar alle beauty- en skincareproducten van Hema eerst gewoon, net als alle andere producten, Hema heetten, is er nu een eigen naam aan gegeven. De geheel vernieuwde beautylijn heet B.A.E. (before anything else) en bevat zowel verzorgende huidproducten als make-up. Van make-up primer olie en baking powder tot lipgloss, vloeibare blush en zelfs parfum.

Vegan
Nog een errug fijne bijkomstigheid: alle producten (in totaal 130 stuks) zijn 100 procent vegan en dierproefvrij. Het design is fris, clean, met vooral pasteltinten.

Alle producten zijn vanaf nu zowel in de winkel als online te koop, uiteraard voor Hema-prijsjes. Zo betaal je voor een verzorgende primer olie €7 en voor een highlighter €5,50.

Een paar van de producten:

image
Hema
image
Hema
image
Hema
image
Hema
image
Hema

Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Make-up