Victoria Beckham heeft groot beauty-nieuws

Gaat ze Gwyneth Paltrow achterna?

FASHION-BRITAIN-VICTORIA BECKHAM
NIKLAS HALLE'NGetty Images

Hoewel Victoria Beckham een gerespecteerde modeontwerpers is geworden na haar Spice Girls-carrière, is dit nog geen groot genoeg succes voor de Britse. Beckham maakt bekend dat ze eind dit jaar haar eigen beautylijn uit gaat brengen!

Must-have items
"Ik wil mee inzetten voor de buiten- en binnenkant van vrouwen", zegt Beckham in een verklaring. "Ik wil vrouwen voorzien van must-have items in make-up, huidverzoring, parfum en wellness. Items waarvan ik vind dat ik ze zélf ook nodig heb ik mijn eigen leven."

I tell you what I want

De beautylijn zal dit najaar verschijnen op haar websites. Welke producten er als eerst worden gelanceerd én of deze ook in warenhuizen of andere winkels komen te liggen, is nog niet bekend. Victoria maakt duidelijk dat ze nog veel in gesprek wil met vrouwen voordat ze de producten gaat ontwikkelen. "Net zoals ik graag tijd spendeer in paskamers om te ontdekken wat mijn klanten willen dragen, ga ik ook nu vragen aan vrouwen welke producten zij willen dat ik ontwikkel. De dialoog is belangrijk voor mij." Vooral het wellness-gebied vinden wij interessant. Zal ze actrice Gwyneth Paltrow, die een mega succesvol merk en platform Goop heeft ontwikkelt, achterna gaan?

Voorproefje

Victoria Beckham is geen rookie op beautygebied. De designer bracht al eens in samenwerking met Estée Lauder een bescheiden make-uplijn uit.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Make-up