Urban Decay komt met een Game of Thrones-collectie

Twee iconen bundelen hun krachten

Game of Thrones hoeft het laatste seizoen dat in april begint weinig aandacht te geven. De grote schare fans wacht met smart op het achtste en dus laatste seizoen. Maar toch koos de mega succesvolle tv-serie ervoor om een samenwerking aan te geven met een larger than life make-up merk.

Nog éven wachten

De gelukkige uitverkorene is Urban Decay. Het Californische merk melde gisteren op de sociale media kanalen dat er vlak voor de start van het nieuwe seizoen een heuse Game of Thrones collectie wordt gelanceerd. Een tv-drama ft. een make-upmerk, is dat al eerder gebeurd? Over de collectie is nog weinig bekend. Elke vrijdag gaat het merk meer informatie en beelden vrijgeven. Het model op de eerste foto draagt not save for work blauwe oogschaduw. Maar in het volgende beeld lijkt de make-up een stuk toegankelijker.

Samenwerkingen

Urban Decay is een van de bekendste make-upmerken onder andere dankzij hun Naked paletten. Deze oogschaduw-palettenkosten zo'n €55 en hebben een iconische status. Urban Decay werkte al eens samen met actrice Ruby Rose en beauty influencer Kristen Leanne.This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Make-up