Hailey Bieber gebruikt deze budget proof eyeliner

Je kunt ‘m voor €7 in de drogist kopen

Het is geen geheim dat Hailey Bieber zich zo ongeveer alles kan veroorloven wat haar hart begeert. Ze zal wel alleen make-up van Dior, Chanel en andere high end merken aanschaffen, toch? Fout. De favoriete eyeliner van Hailey is gewoon een budgettopper van Maybelline.

Eyeliner zetten

De make-upartist van Hailey Bieber, Vincent Oquendo, deelt een paar producten die hij regelmatig bij het model gebruikt. Aan de Amerikaanse Cosmopolitan laat hij weten dat de Maybelline Eye Studio Master Kajal Eyeliner één van die producten is. "Ik gebruik deze eyeliner vaak als basis voor een smokey eye. Ik breng het over het gehele ooglid aan, vervaag het met een zacht kwastje en zet aan het aan met een oogschaduwpoeder,” vertelt de visagist. "Is ook handig om je wimperrand mee in te kleuren."

Waar haal je 'm?

Goed nieuws voor de eyeliner-gebruikende Nederlanders. Het product is ook in Nederland te krijgen. Bij Bol.com kun je ‘m bestellen voor €7,14.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder