Doutzen deelt eerste makeup tutorial en beautytips

Hint: maak je handen vies

doutzen-kroes
Christian VierigGetty Images

Doutzen Kroes (34) heeft haar eerste make-up tutorial opgenomen. Voor het Youtube-kanaal van de Amerikaanse Vogue kroop het model voor haar badkamerspiegel. Ze neemt ons stap voor stap mee en vertelt ondertussen over haar jonge dochtertje Myllena (4) die volgens Doutzen meer een meisje-meisje in dan zijzelf.

Geen kwasten
De merken van de producten zelf komen jammer genoeg niet in beeld. Maar je doet aardig wat leuke tips op. Voor het aanbrengen van foundation gebruikt Doutzen geen kwasten of beautyblender. Ze gebruikt gewoon haar vingers en gehele handen. Na het uitsmeren van de foundation over haar gezicht, dept ze met haar handpalmen over haar wangen, kin en voorhoofd. "Door de warmte van je handen mengt de foundation mooi met je huid," vertelt Doutzen. Dit leerde ze van make-upartiest Pat McGrath.

Skincare tip
Ook als je geen make-up draagt heb je wat aan de video, dankzij de huidverzorgingstip die Doutzen deelt. Tijdens het aanbrengen van je dagcrème kun je je gezicht iets minder puffy maken. Een tip die Doutzen zelf ook eens van iemand kreeg, en die voor een zichtbaar verschil zorgt volgens het model. Wanneer je de vegende bewegingen met je duim en wijsvinger maakt, voer je het vocht uit je gezicht weg. Je begint met je vingers in het midden van je gezicht en veegt van je kin tot helemaal aan het eind van je kaaklijn, en van je neus tot aan het eind van je jukbeenderen naar je oren toe.

This content is imported from YouTube. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Producten die Doutzen gebruikt:


This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Make-up