Zo krijg je de perfecte glowy skin

Shine bright like a diamond

De manier om je huid in één oogopslag naturel, gezond én mooi te maken: glow, glow en nog meer glow. De perfecte look voor de zomer - en helemaal niet moeilijk om zelf te maken. Celine Bernaerts, de make-up artist van Yves Saint Laurent Beauté, laat je precies zien hoe je zelf een glowy skin krijgt.

Celine Bernaerts gaat samen met topmodel Marjan Jonkman de challenge aan: de perfecte glow in vijf stappen. In de video zie je hoe ze het ervan afbrengen.

Wil je dezelfde look creëren? We leggen stap voor stap uit hoe je dat doet.

 1. Hydratatie
  Ze zeggen niet voor niets dat een goed begin het halve werk is. Het is heel belangrijk dat je huid altijd goed gehydrateerd is. Met een goede moisturizer voed je je huid en zorg je voor een goede basis voor je make-up.

  De Top Secrets Instant Moisture Glow hydrateert je huid niet alleen 72 uur lang (!), maar geeft je ook dat zachte perzikhuidje dat je altijd al wilde.

 2. Foundation
  Met de juiste foundation werk je oneffenheden weg zonder dat je huid vlekkerig, droog of te vet wordt. Celine Bernaerts geeft de gouden tip bij het uitkiezen van je foundation: “Qua foundationkleur is het belangrijk dat je kijkt naar de kleur van je hals, in plaats van je gezicht. Want je gezicht is 9 van de 10 keer lichter dan je hals.”

  De juist kleur uitkiezen is dus heel belangrijk. De kans dat je je perfecte match vindt, is groter bij een foundation met verschillende tinten. De Touche Éclat Le Teint Foundation verschijnt in zeventien kleuren én zorgt voor een stralende, gezonde teint. Wedden dat je de perfecte kleur hiertussen vindt?

 3. Concealen
  De donkere plekjes in je gezicht (waarvan je niet wil dat ze opvallen) kun je verbergen met concealer. Heb je na een nachtje doorhalen donkere kringen onder je ogen? Conceal it! Dat doe je door met een coverstick puntjes in een driehoek onder je ogen aan te brengen, met de punt naar beneden. Klop vervolgens met je vinger (en dan bedoelen we écht kloppen, niet wrijven) de concealer in je huid.

  Voor het optimale resultaat, heb je natuurlijk de concealer der concealers nodig. De Touche Éclat High Cover Stylo Concealer is al jaren favoriet bij bekende influencers en make-up artists. Niet voor niets: de concealer zorgt voor een hoge dekking en zie je tegelijkertijd helemaal niet zitten.

 4. Shapen
  Met donkere en lichtere tinten kun je de vormen in je gezicht aanzetten. Bij shapen is het allerbelangrijkste: dosering. Shape met mate. Je wil natuurlijk geen bruine of witte vegen in je gezicht.

  Extra handig: de Touche Eclat Stylo Classique is ook heel handig om mee te shapen. Je kunt je concealer ook als highlighter gebruiken. Breng de lichte kleur aan op je jukbeenderen, het midden van je neus, boven je lip en in een dunne lijn op je kin.

 5. Highlighten
  Voor de finishing en glowing touch gebruik je een highlighter. Voor een smooth glow kun je het beste een smeerbare highlighter gebruiken. Je look wordt het meest naturel als je de highlighter eerst aanbrengt op je hand en daarna op je gezicht klopt (we benadrukken weer: kloppen!). Begin bij je jukbeenderen en breng aan op alle andere plekken die je wil laten oplichten.

  De Touche Éclat Shimmer Stick Highlighter heeft zo'n fijne lichte en smeuïge textuur. Bovendien heeft de stick een hoge concentratie parelmoer, dus dan weet je dat het wel goed zit met die glans.

  Et voilà, go with the glow.

  This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
  Advertentie - Lees hieronder verder