Dit is 'm: de allermooiste rode lipstick (en zó blijft het de hele dag zitten)

Kijk en leer

Van de dansvloer tot de werkvloer; met een rode lip zit je altijd gebakken. De zoektocht naar dé perfecte rode lipstick lijkt af en toe een onbegonnen zaak, maar als je er in één investeert, laat het dan Rouge Pur Couture The Slim #21 van Yves Saint Laurent Beauté zijn. In deze video laten Celine Bernaerts, de make-upartist van Yves Saint Laurent Beauté en acteur Robbert Rodenburg je in vier simpele stappen zien hoe jij met dit pareltje een in het oogspringende red lip creëert.

De mooiste rode lipstick

1. Priming makes perfect
Zorg ervoor dat je lippen goed gehydrateerd zijn, voordat je lippenstift aanbrengt. De Top Secrets Lip Perfector is niet alleen een voedende lipbalsem die ervoor zorgt dat de rode tint nóg mooier tot z’n recht komt, maar ook een zachte exfoliant die korte metten maakt met droge lippen en velletjes.

2. Lippotlood
Voor je de lipstick aanbrengt, omlijn je je lippen eerst met een lippotlood. “De Dessin de Lèvres Lip Styler is hét product om je leven een stuk makkelijker te maken,” aldus Celine. Het potlood is multi purpose en goed te gebruiken om de lippen mee te accenturen. Op dagen dat je juist geen lipstick op wil is-ie bovendien ook hartstikke fijn om enkel je lippen mee in te kleuren, dankzij de boterzachte formule. Meer fan van een ombré-effect op de lippen? Met de lip styler creëer je ook gemakkelijk een schaduweffect. Hadden we ook al verteld dat-ie long lasting (lees: 6 uur) is? Winning!


3. Favoriete rood
Als laatst breng je de eye catching lipstick Rouge Pur Couture The Slim #21
aan op de lippen. “Mijn favoriete rood, de meest gevaarlijke rood,” zegt Celine. De gepigmenteerde lipstick heeft een matte finish, zonder uitdrogend effect. Dankzij het design van de lipstick is deze ook gemakkelijk en nauwkeurig aan te brengen. Ben je op zoek naar een aller daagse lippenstift met transparantere finish? Dan heeft Yves Saint Laurent Beauté goed nieuws. Sinds kort heeft de Rouge Pur Couture the Slim ook een zusje, namelijk de Rouge Pur Couture Sheer Matte Lipstick.

4. Puntjes op de 'i'
Toch per ongeluk buiten de lijntjes gekleurd? Touche Eclat High Cover to the rescue! Deze concealer heeft een nog hogere dekking dan de reguliere variant van Touche Eclat. Hiermee werk je dan ook gemakkelijk alle oneffenheden rondom de lippen weg. Et voilà, je rode lippen zijn een feit!

    This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
    Advertentie - Lees hieronder verder