L’Oréal Paris lanceert bijzondere make-up collectie gemaakt in samenwerking met Karl Lagerfeld

Nog vóór zijn dood werkte Lagerfeld aan zijn grootste beauty samenwerking tot nu toe

Karl-Lagerfeld-L'Oréal-Paris-make-up-collectie
Kristy SparowGetty Images

Eerder dit jaar werd het nieuws bekend gemaakt dat hoofdontwerper van Chanel, Karl Lagerfeld op 85-jarige leeftijd overleden was. De Duitse ontwerper stond tientallen jaren aan het hoofd van het Franse modehuis, net zoals bij het Italiaanse modehuis Fendi en zijn eigen gelijknamige merk Karl Lagerfeld. Heel af en toe ging de ontwerper samenwerkingen aan, vaak gerelateerd aan beauty. Nu is bekend geworden dat vóór zijn dood Lagerfeld werkte aan zijn grootste beauty samenwerking tot nu toe: de Karl Lagerfeld x L'Oréal Paris-collectie, die zijn debuut maakte tijdens Paris Fashion Week.

Eye, Eye shadow, Beauty, Organ, Cosmetics, Human body, Furniture,
L'Orèal Paris

Karl Lagerfeld x L'Oréal Paris

Hoewel de ontwerper fan was van de kleuren zwart, wit en rood zit er in deze nieuwe collectie volop kleur. 'Hij wilde overbrengen dat je met kleur kunt spelen', vertelt L'Oréal Paris' global makeup director Val Garland. De collectie bevat vijf verschillende producten in de vorm van een oogschaduw palet, een highlighter duo, pikzwarte mascara, een vloeibare eyeliner en zes levendige lippenstiften in tinten van oranjerood tot diep paars. Alle verpakkingen van de producten zijn nog geschetst door Karl Lagerfeld himself.

This content is imported from YouTube. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

In de campagne van de collectie wisten de ontwerper en de beautygigant niemand minder te strikken dan Nederlands topmodel Doutzen Kroes, actrice Hellen Mirren en model Soo Joo Park. "Als ik aan Karl denk, denk ik aan een van zijn uitspraken 'elegantie is een houding' omdat hij altijd al wilde dat zijn vrouw mooi was en zich mooi voelde, maar met een twist," legt Garland uit "dat is ook het doel van deze collectie". De Karl Lagerfeld x L'Oréal Paris-collectie is vanaf nu verkrijgbaar bij de Etos, de webshop van Karl Lagerfeld en Wehkamp.

Album cover, Eyebrow, Beauty, Hairstyle, Chin, Lip, Nose, Forehead, Poster, Black-and-white,
L'Orèal Paris

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Make-up