Zien: zo wordt Angelina Jolie getransformeerd tot Maleficent

Dit is nou wat we noemen een sterk staaltje make-up

Angelina Jolie als Maleficent
David M. BenettGetty Images

Ze heeft talloze films op haar naam staan, maar haar rol als Maleficent behoort zonder twijfel tot een van de meest iconische personages op het cv van Angelina Jolie. Inmiddels alweer vijf jaar geleden kwam de eerste film uit, waarvan nu het vervolg in de bioscoop is: Maleficent: Mistress of Evil. Voor de film kroop de actrice opnieuw in de rol van de slechterik, waarvoor ze van binnen én buiten een transformatie moest ondergaan.

Angelina Jolie als Maleficent

In een video van Mac Cosmetics krijgen we te zien wat die uiterlijke transformatie precies inhoudt. Het personage van Angelina Jolie staat bekend om haar rode lippen, donkere ogen en ijzerscherpe jukbeenderen, die enkel door het gebruik van make-up bij de actrice worden gecreëerd. Vervolgens gaan de haren van Angelina in strakke vlechten, krijgt ze het iconische hoofddeksel op haar hoofd en doet ze haar gebitje met de scherpe tanden in, die haar transformatie tot Maleficent compleet maken.

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Maleficent: Mistress of Evil
Begin deze maand vond de première van de film plaats. Daar nam de actrice vijf van haar zes kinderen mee naartoe. Knox, Zahara, Pax, Vivienne en Shiloh verschenen samen met hun moeder op de rode loper. Angelina's oudste zoon Maddox schitterde in afwezigheid vanwege zijn studie in Zuid-Korea. De Disneyfilm Maleficent: Mistress of Evil is een opvolger van Maleficent, die in 2014 uitkwam. De films zijn een duistere versie van Doornroosje uit 1959. Je bekijkt het sprookje vanuit het oog van de heks: Maleficent.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Make-up