Gigi Hadid geeft je de perfecte make-up inspiratie voor de feestdagen

De ultieme glam look voor kerst

gigi-hadid-make-up-inspiratie-kerst-feestdagen
Taylor HillGetty Images

Gigi Hadid wordt de laatste tijd veelvuldig gespot in stijlvolle looks. Zo was het half-Nederlandse supermodel onlangs nog te zien op de rode loper in een hemelsblauwe look waarbij je volledig wegdroomde. Gisteravond werd het supermodel opnieuw gespot in een stijlvolle rode loper outfit. Ditmaal was het naast de look ook de make-up die in het oog sprong. Gigi verscheen met een fonkelende gouden glam look, die je ultieme make-up inspiratie wordt, net op tijd voor de feestdagen.

Gigi's gouden glam look

Gigi was gisteravond aanwezig bij de Country Music Awards, een jaarlijks event in country-stad Nashville waarbij muziektalent binnen het genre worden erkent en beloont met verschillende prijzen. Voor de avond was Gigi gehuld in een semi-transparante jurk van Helmut Lang, gemaakt van een fonkelend plissé-stof inclusief col-detail. Bij haar glinsterende jurk koos het model voor een opvallende - en minstens zo glinsterende ooglook.

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Make-up artist Patrick Ta zorgde voor de make-up look van het model, waarbij de oogleden gedeeltelijk zijn bedekt met fonkelende gouden oogschaduw. De binnenhoeken van de oogleden zijn bedekt met de geel-gouden oogschaduw tot ongeveer het midden van het oog, waarbij vervolgens een scherpe en grafische cat-eye is aangebracht. Het geheel wordt afgemaakt met een ingetogen nude-lip die de gehele beautylook een subtiele 90's vibe geeft.

Ta verklapt enkele van de beautyproducten die gebruikt zijn voor Gigi's glam, zoals de Maybelline Sharpenable Gel Pencil Longwear Eyeliner en een lipstick van hetzelfde merk in de kleur nude thrill. Shop hieronder de producten voor Gigi Hadids gouden beautylook die perfect past bij een feestlijk kerstfeest, een new years party, of gewoon bij een alledaagse look voor nét dat beetje extra.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Make-up