Het goedkope Kruidvat wimperserum is terug

Met een verbeterde productsamenstelling

Portait of a Young Confident Latin American Woman
Natalia Mantini / Refinery29 for Getty ImagesGetty Images

Twee jaar geleden gebruikte zo’n beetje elke beautyblogger in Nederland het geprezen Super Lash Serum van Kruidvat. Het goedkope wimperserum zou je wimpers lang en vol maken (en dat deed het bij velen ook), maar toen uitkwam dat het product vreemde bijwerkingen had, verdween het uit de schappen. Nu is het serum weer terug, maar dan in een verbeterde formule.

De Lash Booster van Kruidvat

Het oude wimperserum van Kruidvat bevatte bimatoprost. Dit geneesmiddel wordt gebruikt bij oogziektes en kan je ogen permanent van kleur laten veranderen of nare ontstekingen veroorzaken. In het nieuwe serum is er gelukkig geen spoor meer te vinden van het stofje. De Kruidvat Lash Booster heeft een compleet andere samenstelling van ingrediënten. In het huidige serum zitten onder andere hyaluronzuur en extract van klaverbloem. Dit zijn ingrediënten die traditioneel gebruik worden om haarverlies te voorkomen.

“Deze nieuwe booster is meer gericht op verzorging én is uitgebreid getest,” vertelt een woordvoerder aan Linda. “Alle resultaten van die tests staan in de bijsluiter.” Ondanks de andere samenstelling belooft het Lash Booster serum hetzelfde resultaat: zichtbaar langere, dikkere en vollere wimpers. Net als het eerste serum, is het en koopje: het product kost €9,99 per flacon. Volgens de productinformatie zijn je wimpers binnen vier weken zo'n 37 procent langer. Wie durft nog?

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder