Pop it: de mooiste oogschaduw voor de feestdagen

Bella Hadid en Kylie Jenner zijn al fan

image
Anh Kiet Duong

Sinds de opvallende en kleurrijke stijl van de jaren '80 is teruggekeerd naar de catwalk, zijn ook de beautytrends beïnvloed door het feestelijke tijdperk vol glitter en glamour. Verwacht dit seizoen opvallende ooglooks met felle kleuren, en het liefst zoveel mogelijk sprekende tinten met elkaar gecombineerd. Net op tijd voor de feestdagen is hier de pop-of-colour make-up trend, met een feestelijke eighties glam voor een sprekende ooglook. Onder meer Bella Hadid en Kylie Jenner zijn al fan.

Poppin' eyes

De make-up trends van het nieuwe seizoen geven je de mogelijkheid om alle kanten op te gaan en volledig uit te pakken. Denk aan: felle oogschaduwkleuren, apart óf gecombineerd, opvallend eyeliner, een bold lip maar vooral: héél veel kleur. Perfect voor de feestdagen, als je het ons vraagt.

De pop-of-colour make-up look werd gespot op de catwalk van verschillende modehuizen. Zo toonde Anna Sui felle kleuren die in één lijn werden aangebracht op het oog, maakten felle ogen een verschijning tijdens de show van Carolina Herrera en werden fluorescerende gele en blauwe tinten gespot op de catwalk van het Amerikaanse bodywear label Chromat.

Zo doe je het zelf

Dit seizoen mag je dus verschillende felle kleuren aan je oogschaduw-voorraad toevoegen. Vooral neon is weer overal te zien en hoewel je het niet zou verwachten is de look ontzettend draagbaar. Met een tikkeltje pop-of-colour geef je je make-up look nét dat beetje extra. Bovendien ziet felle neon make-up er goed uit op zowat alle huidtinten door de warme ondertonen van de kleuren.

Nóg een groot pluspunt; deze ooglook is ontzettend makkelijk aan te brengen doordat je eigenlijk niks fout kunt doen. Je kunt easy met je vingers één of verschillende kleuren aanbrengen op je oogleden, en het ziet eruit alsof je zeer secuur met je make-up look bezig bent geweest. Laat je hieronder inspireren voor de perfecte poppin' oogmake-up, voor een opvallende make-up look tijdens de feestdagen.

Advertentie - Lees hieronder verder