Kruidvat lanceert eerste eigen vegan beautycollectie

The word is out: Udäv Krit = Kruidvat

Kruidvat make-up
Kruidvat

Leuk nieuws: Kruidvat lanceerde vandaag haar eerste eigen vegan beautycollectie. De exclusieve vegan beautylijn is vanaf vandaag te koop.

Udäv Krit

De afgelopen weken werd er al flink gespeculeerd over het mysterieuze nieuwe make-uplabel Udäv Krit, dat gespot werd bij verschillende influencers. Het zou een exclusieve Scandinavische beautylijn zijn. Tijdens de lancering van het merk bleek gisteravond dat het een hoax was. Udäv Krit blijkt namelijk een gloednieuwe vegan make-uplijn van, ja hoor, Kruidvat. De letters van Udäv Krit zijn namelijk gewoon een anagram van Kruidvat. De oplettende fans van Kruidvat hadden misschien al een link gelegd tussen deze twee merknamen.

Kruidvat lanceert vegan make-uplijn

Kruidvat liet zich inspireren door andere merken uit de beautyindustrie, om uiteindelijk deze make-uplijn te creëren. Alle producten in de collectie zijn 100% vegan en garanderen kwaliteit. Het doel van Kruidvat is om ervoor te zorgen dat je met deze lijn je ochtendroutine zo makkelijk mogelijk maakt, door zo min mogelijk stappen te hoeven gebruiken.

"Nog te vaak kijken consumenten enkel en alleen naar het imago van een merk of product. Kruidvat bewijst met deze nieuwe collectie dat er geen duur prijskaartje hoeft te hangen aan mooie en kwalitatieve producten," aldus Brenda Smith, Directeur Marketing Kruidvat.

Product prijzen

Nog een leuk voordeel van de vegan collectie van Kruidvat is dat de prijzen hetzelfde zijn als we gewend zijn van de drogisterij. De prijzen van de producten liggen tussen de €2,79 en €5,99. Je kunt de producten vanaf vandaag online shoppen bij Kruidvat. Vanaf 17 maart 2020 liggen de producten ook in alle fysieke winkels.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Make-up