Charlotte Tilbury lanceert nieuwe en hervulbare Airbrush bronzer

Het product heef nu al ruim 5000 mensen op de wachtlijst staan!

isabel marants aw show tijdens paris fashion week
Getty Images

Hoewel de mode- en beautywereld op dit moment voor een groot deel stil liggen door de huidige omstandigheden omtrent de coronacrisis, zit make-up artist Charlotte Tilbury niet stil. Onlangs lanceerde de make-up guru een gloednieuw bijzonder serum, nu brengt Tilbury nóg een nieuw product op de markt dat nú al viral gaat. Enter: de Airbrush Bronzer.

Charlotte Tilbury Airbrush Bronzer

Als je een die-hard fan bent van Charlotte Tilbury's producten dan valt er meteen iets op aan het nieuwe product; de bronzer is onderdeel van de populaire Airbrush collectie. Deze bestaat momenteel uit de bekende Airbrush Flawless foundations en Airbrush Flawless Finish poeders waarbij nu dus een bronzer wordt toegevoegd bestaande uit dezelfde zijdezachte textuur en ultrafijne pigmenten als de andere geliefde airbrush items. De bronzer wordt gelanceerd in vier verschillende kleuren.

Het artikel gaat verder onder de video.

Ook zien: Dilan Sabah beantwoordt beauty dilemma's

Naast de nieuwe bronzer lanceert Charlotte nog twee items, waarvan een je helpt de gewilde gouden gloed makkelijk aan te brengen op je huid. De make-up kwast genaamd Air-Brush is een compacte kwast die ervoor zorgt een naadloze, natuurlijke overgang te creëren tussen de bronzer en je andere make-up. Het derde nieuwe product is een luxe oogschaduwpalet genaamd Desert Haze dat vier kleurtinten bevat met tevens een fluweel-achtige textuur.

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Hervulbare bronzer met voedend hyaluronzuur

Ook in dit nieuwe make-up item van Charlotte Tilbury zit jarenlang van onderzoek achter en een gedetailleerde samenstelling van verschillende voedende ingrediënten. Zo geeft deze bronzer in plaats van enkel een mooie gouden gloed, tevens een hydratieboost aan je huid door hyaluronzuur. Andere kenmerken die deze bronzer de naam Airbrush waardig maken zijn onder meer de zachte textuur door het werkzame ingrediënt silica en de pigmentkorrels die de textuur en kleurintensiteit van je eigen huid verbeteren. "De vier hervulbare tinten bootsen de manier na waarop de zon natuurlijk de huid raakt, voor een natuurlijke, sun-kissed look," aldus Charlotte Tilbury in een persbericht.

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Bovendien is de bronzer compact hervulbaar, waardoor het tevens een duurzaam item is. Ook al is de bronzer pas deze week gelanceerd, het blijkt een product te zijn waar make-up fans lang op zaten te wachten. Zo zijn er in de Verenigde Staten al meer dan ruim vijfduizend mensen die in minder dan zeven dagen op de wachtlijst zijn gekomen voor het nieuwe product. In Nederland is hij te verkrijgen bij de Bijenkorf en via de webshop van Charlotte Tilbury.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Make-up