Witte eyeliner is een hit; zó draag je het

De celebs doen het vast voor

chanel  photocall  paris fashion week womenswear fallwinter 20192020
Pascal Le SegretainGetty Images

Grote kans dat je, net als wij, iedere dag steevast naar je zwarte of bruine eyeliner eyeliner grijpt. Maar als je graag wil experimenteren met verschillende kleuren, en een echte blikvanger wil creëren, kies dan voor de nieuwste trend: witte eyeliner.

Streepje voor

Je kent de eeuwenoude vuistregel vast en zeker; donkere kleuren hebben de neiging om ruimtes te verkleinen, terwijl lichte kleuren ze op hun beurt vergroten. Dezelfde regel geldt voor je make-up – de witte eyeliner zorgt ervoor dat je ogen groter lijken en zorgen ook voor een meer uitgeslapen blik.

Zien: zó haal je het best waterproof oogschaduw eraf

Op het eerste zicht schrikt het je misschien een beetje af, maar het resultaat mag er wezen. Het is ontzettend draagbaar en bovendien erg simpel; breng de witte eyeliner aan op je wimperrand, als een winged eyeliner of creëer een grafische ooglook dan heb je dit seizoen vast een streepje voor in de beauty department. Celebs als Rihanna, Janelle Monáe en Margot Robbie zijn al fan, check hun toffe ooglooks en do try this at home.


Op zoek naar tips voor het aanbrengen van je eyeliner? Bekijk dan de estafette vlog van Glamour's Deputy Editor in Chief Yeliz Çiçek.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Make-up