Becca Cosmetics komt met een kleurloze foundation en je moet het zien om te geloven

Gevalletje my skin, but better

zero pigment foundation
Julia Marino

Een van de belangrijkste aspecten van een foundation is toch echt de kleur. De juiste tint helpt je om eventuele oneffenheden op je huid te bedekken of op een natuurlijke manier te egaliseren – mits je de juiste kleur te pakken hebt. Het vinden van de juiste foundation kan zelfs voor de meest doorgewinterde beautylovers een uitdaging zijn. Toen Becca Cosmetics de Zero-collectie lanceerde met de bijbehorende Zero No Pigment Virtual Foundation maakte dit de tongen flink los. Beautyliefhebbers waren zowel verward, als gefascineerd.

Beautytrend

Voor de zero-collectie liet Becca Cosmetics zich inspireren door de natuurlijke schoonheid van de mens en focust het beautymerk zich liever op het mooier maken van de huid, dan het te bedekken. Zeker ten tijde van corona lijken steeds meer vrouwen hun natuurlijke schoonheid te omarmen. Maar hoe vertaalt dat zich eigenlijk in deze twee producten?

Zo blijft je foundation de héle dag zitten

De foundation heeft een formule zónder pigment, die je met je vingertoppen kunt aanbrengen op de huid. Een greep uit de ingrediënten die er wél in zitten: glycerine en hyaluronzuur. “Om het licht rond het gezicht te verspreiden, oneffenheden te vervagen en de huid te egaliseren,” zoals beautymerk zelf zegt.

This content is imported from {embed-name}. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.
This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Het hydrateert de huid bovendien en heeft een verkoelend effect dat vooral bij deze hittegolf aangenaam zal zijn. Het belooft daarnaast ook de olie onder controle te houden en je huid een matte finish te geven. Gevalletje, your skin but better, dus. Het is nog eventjes wachten op de release in Nederland, tot die tijd shop je Glamour's favoriete foundations hieronder.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Make-up