Dit beauty item voor je wimpers verandert je make-up routine voor altijd

Mascara opdoen ging nog nooit zó makkelijk

fendi   backstage   milan fashion week springsummer 2020
Vittorio Zunino CelottoGetty Images

Aankomend weekend staat volledig in het teken van beauty, beauty en nog meer beauty. Als kers op de taart is zondag 22 november onze eerste digitale editie van Glamour Beauty Festival! Verwacht: inspirerende masterclasses, beautytalks, tutorials en musthave producten. Meer weten? Lees hier alles over Glamour Beauty Festival.

Een van de grootste ergernissen tijdens het aanbrengen van make-up is voor velen hetzelfde: wanneer je wimpers tijdens het opdoen van mascara als lijm aan elkaar lijken te plakken en daardoor het effect van het creëren van optisch langere wimpers compleet verloren gaat. Net als iedereen dacht ik dat het een kwestie van geluk was om te voorkomen dat dit gebeurde tijdens het haastig aanbrengen van je mascara in de ochtend, tot ik de grootste beauty-hack ooit ontdekte; meet de lash comb, een eenvoudig ijzeren kammetje dat je wimpers perfect van elkaar scheidt.

De lash comb

Van een beautyblender voor je foundation tot een jade-roller voor het insmeren van je serums; er bestaan talloze beauty tools die je make-up en beauty routine net even dat extraatje geven. Een overvloed aan items kan er echter voor zorgen dat je beautyroutine alleen maar ingewikkelder wordt in plaats van makkelijker, maar af en toe kom je van die items tegen waarvan je had gehoopt dat je eerder van zijn bestaan afwist. Hetzelfde geldt voor de lash comb.

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Ik ontdekte het item op een avond terwijl ik op YouTube beautytutorials keek van het model Rosie Huntington Whitely - een persoon wiens beautylooks een inspiratie zijn voor iedereen die gaat voor een natuurlijke, glowy look. Ik ontdekte een elf maanden oude video die compleet mijn aandacht trok door haar handige tips en tricks. Plots haalt Rosie een klein kammetje tevoorschijn (op 8:30 in de video om precies te zijn) waarmee ze haar wimpers begint te kammen. Waar ik tot nu toe mijn wimper scheidde met een simpele oude mascaraborstel, bestaat er blijkbaar gewoon een product dat het werk vóór je doet.

This content is imported from {embed-name}. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Ultieme beauty-hack

Toen ik eenmaal zag hoe de meest eenvoudige aanpassing tijdens het aanbrengen van mascara het grootste verschil maakte in de lengte en dikte van haar wimpers, was ik verkocht en popte de gedachte in mijn op: "do other people know about this?". Je gebruikt het kammetje als volgt: je brengt mascara aan op je wimpers waarna de kans groot is dat er dikkere mascararesten aan elkaar kleven. Kam vervolgens met de lash comb door je wimpers en ze worden één voor één van elkaar gescheiden. Zo. simpel. is. het.

This content is imported from YouTube. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Rosie geeft wel een goede tip om op te letten dat je niet met het kammetje in je oog komt, het item is gemaakt van kleine ijzeren pinnetjes en kan erg scherp zijn. Maar los van dat is het een echte gamechanger voor het creëren van vollere wimpers. Scrol naar boven en shop een van de lash combs die je make-up routine voor altijd zal vergemakkelijken. You're welcome.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder