Dit is, nu al, de meest gewilde lipstick van het moment

Dit is volgens velen dé beautycollab van het jaar

Stop de persen: streetwearlabel Supreme komt met dé beautysamenwerking van het jaar. Samen met make-upgoeroe Pat McGrath droppen ze hun allereerste beautyproduct ooit: een lipstick in - hoe kan het ook anders - een felrode kleur met een matte finish. Dit is wat we tot nu toe weten.

Pat McGrath x Supreme

Het streetwearlabel zet met de lancering van de lipstick voor het eerst voet in de beautywereld en wij verwachten dat het een instant sell out zal zijn. Wat de exacte lanceerdatum van de lipstick is, weten we nog niet, maar Pat liet in een interview met Vogue weten dat-ie deel uitmaakt van Supreme's najaarscollectie.

- Tekst gaat verder onder beeld -

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

De lipstick heeft een in het oogspringende huls die is voorzien van het rood-witte logo van het Supreme en de kenmerkende gouden lippen van Pat McGrath. Hij misstaat zeker niet in je beauty stash, als je het ons vraagt. Zowel Supreme als Pat hebben met nog geen woord gerept over de prijs. Het is wel bekend dat-ie enkel online verkocht wordt op de website van Supreme. Nog heel even wachten dus.

Tot die tijd shop je Glamour’s favoriete rode lipsticks hieronder!

This content is imported from {embed-name}. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.
This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Make-up