Charlotte Tilbury lanceert gloednieuwe Pillow Talk mascara met een revolutionaire borstel

Pillow Talk-liefhebbers opgelet...

charlotte tilbury mascara
Charlotte Tilbury

We kunnen met zekerheid stellen dat de make-upproducten van Charlotte Tilbury behoren tot de grootste favorieten van elke beautyliefhebber. Vooral de Pillow Talk collectie is wereldwijd gewild om haar flatterende make-up producten die bij iedereen passen. Nu lanceert Charlotte Tilbury een nieuw product binnen de gevierde Pillow Talk-lijn, de Pillow Talk Push Up Lashes Mascara. Een mascara met een revolutionaire borstel waardoor het aanbrengen van mascara nog nooit zo makkelijk werd.

Pillow Talk Push Up Lashes Mascara

Bestaat er een betere lipliner en lipstick dan de Charlotte Tilbury lichte liner in Pillow Talk? Naast de lipproducten in de gevierde roze-achtige nudekleur breidde, Charlotte de Pillow Talk-lijn uit met onder meer oogschaduw en blushes, die tot op de dag van vandaag favoriet zijn bij menig beroemdheid tijdens rode loper-events en beauty-liefhebbers voor hun dagelijkse looks. Nu lanceert de make-up mogul een gloednieuwe mascaraformule binnen de lijn die belooft je wimpers langer en voller te maken. De naam zegt het al; een soort push-up beha voor je wimpers.

charlotte tilbury mascara
Charlotte Tilbury

Vernieuwende borstel

Om deze look daadwerkelijk te kunnen bereiken heeft het beautymerk enkele vernieuwende onderdelen onderzocht, waaronder het creëren van de perfecte borstel. In tegenstelling tot andere mascara's heeft de mascaraborstel van Charlotte Tilbury zijdes met zowel een platte kant als een kant met langere borstelhaartjes. De platte kanten zijn speciaal ontworpen om bij de wimperwortels bij je wimperlijn de mascara aan te zetten, waardoor de wimpers een boost in volume krijgen en een vollere wimperlijn wordt gecreëerd. De kant met de borstelhaartjes zorgt er vervolgens voor dat de mascara gelijk over je wimpers wordt verdeeld en je wimpers van elkaar worden gescheiden zodat ze niet aan elkaar kleven. Een unieke en revolutionaire borstel, met als doel dat je geen wimperkrultang meer hoeft te gebruiken voor het creëren van een volle ooglook.

charlotte tilbury mascara
Charlotte Tilbury

Voedende haaringrediënten

Naast de vernieuwende borstel bevat de formule ingrediënten die gericht zijn op het verzorgen van de wimpers. Zo zit er onder meer keratine en carnaubawas verwerkt in het product om de wimpers zowel te versterken als te voeden. Charlotte Tilbury stelt dat haar nieuwe mascara bedoeld is om je eigen schoonheid te versterken: "Mijn nieuwe Pillow Talk Push Up Lashes is mascara confidence! Het laat je ogen er groter, helderder en wakkerder uitzien en geeft een intensiteit aan het oog waardoor elke oogkleur popt. Het product versterkt je eigen schoonheid voor zowel de ogen als de wimpers," aldus de make-up artist in een persbericht.

Het artikel gaat verder onder de video.

Zien: beautyliefhebbers proberen de nieuwe Pillow Talk mascara

Nieuwsgierig geworden en wil je het nieuwe product uittesten? De nieuwe Pillow Talk mascara is verkrijgbaar vanaf 26 augustus op de website van Charlotte Tilbury en geselecteerde winkels. Als je niet kan wachten dan shop je hier in de tussentijd alvast Glamour's favoriete Charlotte Tilbury producten.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Make-up