De Revolution Beauty x Friends make-uplijn is nu hier te koop in Nederland

Met oogschaduwkleuren genaamd 'Smelly Cat', 'Lobster' en 'On A Break'

De serie Friends kwam in 1994 (!) uit en is nog steeds razend populair – zo is ook te zien aan het feit dat er nu nog aan de lopende band Friends-producten worden uitgebracht. Een kookboek met de recepten van Monica Geller? Moeten we hebben. Kleding? Yes, please! Een make-uplijn? Love it.

Dat laatste was er nog niet, maar daar heeft Revolution Beauty verandering in gebracht. Het beauty-merk komt met een complete make-uplijn gebaseerd op de iconische personages en gebeurtenissen uit de afleveringen van Friends. En het leuke nieuws is: vanaf nu is die lijn ook te koop in Nederland, bij Kruidvat en via Bol.com!

This content is imported from {embed-name}. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Make-uplijn Friends

TrendMood, hét Instagramaccount dat alle sneak peeks van nieuwe beautyproducten weet te geven, kondigde eerder al aan dat er een make-uplijn van Friends aan zit te komen. En Revolution Beauty stelt ons niet teleur; Er zijn vijf verschillende oogschaduwpalettes uitgebracht. Twee grote – met kleuren als Mr. Geller, Ross' aapje Marcel, Ugly Naked Guy, Carol en... Janice en daarnaast elk een voor Monica, Rachel en Phoebe. Niet alleen de kleuren zijn iconisch, de namen zijn stiekem nog veel leuker: Phoebes palette bevat oogschaduwkleuren genaamd Smelly Cat en Lobster, Rachel heeft er eentje tussen zitten met de naam On A Break en Monica heeft de Geller Cup in haar palette zitten.

De drie hoofdrolspelers hebben ook alle drie een lipstick: Rachel heeft een mauve teint met een satijnen finish, Monica een peachy roze met satijnen finish en Phoebe een dieproze kleur.

friends x revolution open the door palette
SHOP NU!
bol.com

Make-up Friends x Revolution Beauty

De vormgeving voor de producten is precies zoals je van Friends verwacht; kleuren als lila, geel en lichtblauw en iconische afbeeldingen zoals de sofa die je in Central Perk terugvindt.

Revolution Beauty founder Adam Minto vertelt aan Glamour UK dat ze heel erg hun best hebben gedaan om de lijn te laten aansluiten bij Friends. "We hebben overal in detail naar gekeken, wat de karakters doen, wat hun gewoontes zijn en wat ze dragen. Vanuit daar zijn we de collectie gaan ontwikkelen. De producten laten echt zien wie de karakters zijn."


This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Make-up