Monica Geuze en Danique Bossers lanceren vegan beautylijn MeauxMeaux Beauty

Haast je naar de winkel!

Na het overweldigende succes van het sieraden- en kledingmerk MeauxMeaux, breiden besties Monica Geuze en Danique Bossers nu hun imperium uit met MeauxMeaux Beauty, een limited edition beautylijn én een trits aan verzorgingsproducten. “Het is echt alles in één en we kunnen niet wachten om al onze favorites met jullie te delen,” aldus Monica.

MeauxMeaux Beauty

De beautylijn bestaat onder meer uit drie verschillende beautykits: Send Me Nudes, Red Velvet en Goldmember en zoals de namen doen vermoeden, komen die kleuren er ook in terug. Zo bestaat Send Me Nudes uit een nude highlighter, een matte nude liquid lipstick, Red Velvet heeft een highlighter met rode accenten, een matte rode liquid lipstick en Goldmember bestaat uit een gouden highlighter, een liquid lipstick met een shine. Daarnaast vind je in iedere kit ook een zwarte mascara die voor veel volume zorgt.

Monica Geuze skincare

MeauxMeaux Beauty lanceert ook een drietal skincareproducten: een pre-make-up mask, een all purpose crème en een settingspray. Het masker is verkrijgbaar in twee uitvoeringen (matte en glow) en is multifunctioneel; je hoeft ‘m er niet af te wassen, maar je gebruikt hem ook als een primer die de basis is voor je look. Ook de all purpose balm is een echte musthave; deze kun je gebruiken als huidverzorging, maar ook om mee te highlighten, dankzij het glanzende effect. En last but not least: een matte en glowy settingspray om je make-up te fixeren, zodat deze de hele dag op z’n plek blijft zitten. Nog een plus: alle producten zijn 100 procent vegan en niet getest op dieren.

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

MeauxMeaux Beauty kopen

Ben je benieuwd naar de prijzen? Voor de beautykits tel je €14,95 neer, de pre-make-up mask kost €5,95 en de all purpose balm en de settingspray kosten €12,95. Markeer 23 november vast gróót in je agenda, want dan komt de lijn uit. Enne, snelheid is geboden, want op is op. De collectie is exclusief verkrijgbaar bij Kruidvat en via de website van Kruidvat.

This content is imported from {embed-name}. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Make-up