Beauty-hack: zo krijg je lange en volle wimpers, zónder mascara

Een veilige DIY lash lift!

lash lift in 10 seconden
Filippo Fortis

Het resultaat van een lash lift binnen 10 seconden en dat gewoon thuis. Glamour's Digital Content Manager Babette deelt haar favoriete beauty-hack.

Lash lift

"Als het aan mij had gelegen, onderging ik iedere denkbare beautybehandeling. Ik vind weinig zoveel ontspanning geven als wanneer ik in de stoel lig bij een specialist. Daarnaast ben ik altijd enorm nieuwsgierig naar alle mogelijkheden op beautygebied. Helaas kan mijn portemonnee die lifestyle niet aan én zou ik er een dagtaak aan hebben om alle behandelingen te ondergaan.

This content is imported from {embed-name}. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Ik ben al een langere tijd in de ban van de lash lift. Deze behandeling groeit nog steeds in populariteit en ik snap goed waarom; je krijgt direct een volle oogopslag en het lijkt alsof je wimpers véél langer zijn. Collega Laura is ook fan en schreef eerder over haar lash lift ervaringen, met voor- en nafoto's. Een lash lift hoor je voor het ultieme resultaat een keer in de zes tot negen weken te doen en kost je al snel zo'n €60. Daarnaast is het slim om voor een behandeling 45 tot 60 minuten uit te trekken. Is dit boven je budget en/of past de afspraak niet in je agenda? Ik deel graag dé betaalbare beautyhack.

Elizabeth Arden Eight Hour Cream

Komt 'ie, het geheim der geheimen op beautyvlak dat ik kreeg van wimperspecialist Zafanja Ellensburg van salon Bloss Beauty: smeer je wimpers in met Elizabeth Arden Eight Hour Cream. Krul je wimpers vervolgens met een wimperkruller en ze blijven de hele dag omhoog staan, op een natuurlijke manier! Extra leuk: de crème is multifunctioneel. Zo gebruikt Glamour's Elke het product dagelijks tegen droge lippen én wordt het product door veel make-upartiesten op de set gebruikt als highlighter.

- Tekst gaat verder onder beeld -

elizabeth arden eight hour cream
Elizabeth Arden Eight Hour Cream

SHOP NU!

Elizabeth Arden

Wil je niet alleen optisch langere wimpers, maar écht langere en meer wimpers en overweeg je wimperextensions? Glamour zocht uit wat je eerst moet weten voordat je wimperextensions neemt.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Make-up