Hoe breng ik een highlighter aan?

Krijg een uitgeslapen blik én vollere lippen door deze highlighter trucs

gigi hadid, bella hadid enhailey baldwin met highlighter
Tristan FewingsGetty Images

Holy moly you're glowy! Er zijn veel manieren om een glow te creëren, waaronder sporten, gezond eten en seks. Helaas hebben we hier niet altijd de tijd of de middelen voor. Met behulp van een highlighter kun je toch gegarandeerd zijn van die gezonde look.

Naast de glow, kun je met het glanzende goed je gezicht shapen. Daarnaast accentueert het de gebieden die je naar voren wil laten komen. Highlighters komen in verschillende vormen en kleuren en dienen soms een ander doel. Glamour zet voor jou uiteen welke highlighter geschikt is voor jouw huidtype en waar in je gezicht je deze kunt aanbrengen.

This content is imported from {embed-name}. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Kies de juiste highlighter bij jouw huidtype

Een breed scala aan highlighters is er niet voor niks. Het is belangrijk dat je de juiste highlighter bij jouw huid kiest. Heb je een droge huid? Gebruik dan een vloeibare highlighter. Bij een poeder highlighter droogt het in en gaat het product op je huid liggen. Heb je juist een vette huid? Kies dan voor een poeder om tegengestelde reden.

Baseer de keuze voor je highlighter ook op je kleur ogen, haar en huid. Als je veel bruintinten in je gezicht hebt, is het mooi om voor een gouden kleur te kiezen. Heb je een roze ondertint, ga dan voor een parelmoer kleur. Op die manier ziet je highlighter er het natuurlijkste uit.

Sta je klaar om het product te gebruiken? Er zijn zeven verschillende plekken waar je de highlighter kunt aanbrengen.

Highlighter op het voorhoofd

Highlighter op je voorhoofd, zorgt voor meer diepteverschil in je gezicht.

Highlighter op het wenkbrauwbot

Een highlighter op je wenkbrauwbot, zorgt voor een uitgeslapen, scherpe blik.

Highlighter in de binnenkant ogen

Stip de binnenkant van je oog aan met een highlighter voor een uitgerust resultaat.

Highlighter op je jukbeenderen

We willen graag allemaal de bone structure van Angelina Jolie hebben, maar er kan maar één iemand Mrs.Smith zijn. Met het accentueren van de jukbeenderen komen we iets dichter bij deze fantasie.

Highlighter op je neus

Highlighter op je neus zorgt voor optisch meer symmetrie. Het is slim om met een kwastje het precisiewerk te doen.

Highlighter boven je lip

Laat je lippen voller lijken door highlighter net boven je lippen aan te brengen. Let op dat je het niet te veel doet. Doseren is key bij het aanbrengen van highlighters.

Highlighter op je kin

Door highlighter aan te brengen op je kin lijken je lippen ook optisch voller. Zorg er wel voor dat je de highlighter goed blend, zodat je geen vlekken of vegen ziet.

Hoe breng je highlighter aan?

Er zijn verschillende manieren om highlighter aan te brengen. Voor de poedervariant is er een waaierkwast en een normale kwast. De waaierkwast is ideaal voor het aanbrengen van highlighter op de jukbeenderen. De 'normale kwast' komt in verschillende maten. Hoe kleiner de kwast, hoe beter je gedetailleerd je werk kunt doen. Voor het aanbrengen van een liquid highlighter kun je ook een highlighterkwast of een sponsje gebruiken.

Wil je keuze uit meer highlighters? Glamour heeft een selectie gemaakt uit de beste highlighters.

    This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
    Advertentie - Lees hieronder verder