Het gehypete Amerikaanse beauty-merk Morphe komt naar Nederland

Na Huda Beauty is ook Morphe binnenkort te verkrijgen in ons kikkerlandje!

iceberg   backstage   milan fashion week springsummer 2019
Rosdiana CiaravoloGetty Images

Morphe, het gehypete Amerikaanse beautymerk dat je waarschijnlijk kent van haar prachtige oogschaduwpaletten, fijne kwasten en samenwerkingen met make-up artiesten als James Charles en Jaclyn Hill, opent deze maand een winkel in Nederland. Daarmee hebben wij in Nederland een primeur, want dit is de eerste Europese vestiging van Morphe buiten het Verenigd Koninkrijk.

Beautymerk Morphe naar Nederland

Het merk strijkt neer in de Amsterdamse Kalverstraat, met een winkel vol Morphe's bestsellers, samenwerkingen met influencers (ze werkten onder andere samen met TikTok-influencers Charli en Dixi d'Amelio en singer-songwriter Madison Beer) en favoriete items van beroemdheden. Daarnaast zijn er verschillende gecertificeerde Morphe make-up artiesten die je van beautyadvies kunnen voorzien.

This content is imported from {embed-name}. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

General manager over Morphe in Nederland

General Manager Mark Spillman noemt de opening van de Morphe-winkel in Amsterdam een belangrijk moment in de geschiedenis van het merk. ''De opening van onze winkel in Amsterdam is een belangrijk moment in de geschiedenis van Morphe. We kijken ernaar uit om onze steeds gewildere producten en gewaagde winkelconcepten in Amsterdam op te zetten en om steeds toegankelijker te zijn voor Morphe fans. Amsterdam biedt kansen voor Morphe, gezien de grote studentenpopulatie, de diversiteit van de bevolking en de hoge bezoekersaantallen die er jaarlijks vanuit binnen- en buitenland komen.'' Daar zijn we het zeker mee eens! Kom maar door!

De producten van Morphe zijn in Nederland wel al een tijdje verkrijgbaar bij Douglas, maar een fysieke winkel is altijd een mooie manier om als klant echt de wereld van het merk binnen te stappen – het is de perfecte manier voor een merk om te laten zien wie ze zijn. Plus: een lekker groot assortiment op één plek, professioneel advies van Morphe-medewerkers over welke producten het allerbeste bij jou passen. Wij zijn benieuwd!

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Make-up