Dankzij Monica Geuze ligt dit wenkbrauwproduct van €6 nu in mijn winkelmandje

De resultaten mogen er wezen

Dit weekend staat volledig in het teken van beauty, beauty en nog meer beauty. Als kers op de taart is zondag 22 november onze eerste digitale editie van Glamour Beauty Festival! Verwacht: inspirerende masterclasses, beautytalks, tutorials en musthave producten. Meer weten? Lees hier alles over Glamour Beauty Festival, welke sprekers er te zien zijn en wat de precieze line-up is.

Kennen jullie dat verhaal al, van de kapper die mijn wenkbrauwen onaangekondigd wegschoor? In die tijd heb ik veel verschillende producten geprobeerd om de schade te herstellen. Hoewel ik dol ben op een goed wenkbrauwproduct (lees: de Eye Brows Styler van MAC Cosmetics), ontdekte ik een paar jaar geleden de ultieme beautybehandeling: het verven van je wenkbrauwen. Je krijgt er onmiddellijk vollere, donkerdere wenkbrauwen van én daardoor bespaar je ook nog eens tijd in de ochtend.

Ik plande plichtsgetrouw een afspraak in om de twee of drie weken en ging naar mijn plaatselijke wenkbrauwdame (Bianco, op de Rozengracht in Amsterdam #nospon). Afhankelijk van welke salon je bezoekt, kost zo’n behandeling al gauw twintig euro per keer. En dat tikt aan. Deze week stuitte ik op een video van Monica Geuze die een budget friendly wenkbrauwproduct uitprobeerde van Kruidvat, waarmee je dezelfde resultaten boekt.

Monica Geuze wenkbrauwen

De Brow Tattoo van Kruidvat is geen new kid on the block, want het product is al tijden te koop. Laat je niet afschrikken door het woord tattoo; het klinkt heel permanent, maar dat is het niet. Afhankelijk van hoe lang je het goedje op je wenkbrauwen laat zitten, zouden je wenkbrauwen naar verluidt zo’n vijf dagen on fleek blijven. Semi-permanent, dus. Ook Monica lijkt positief verrast te zijn. “Dit is nu letterlijk mijn wenkbrauw en hij is niet uit te vegen. Wat chill dit, zeg. Ik had dit oprecht niet verwacht,” zegt ze. Check de resultaten in de video hierboven, vanaf 12:22 minuten.

Wenkbrauwen verven

Het werkt als volgt: maak je wenkbrauwen schoon en vooral ook vetvrij (dus zorg ervoor dat er geen resten van gezichtscrème op het oppervlak aanwezig zijn). Met de applicator breng je de gel aan op de wenkbrauwen, waarna je de vorm met een wattenstaafje bijwerkt. Laat het goedje minimaal twintig minuten drogen. Vervolgens kun je het er langzaam af trekken. Eerlijk is eerlijk; het resultaat mag er wezen, en dat voor slechts zes euro. Zelf uitproberen? Je shopt de Brow Tattoo hierboven.

This content is imported from {embed-name}. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder