Tip: dit zeer gewilde Charlotte Tilbury palette is nu in Nederland verkrijgbaar

Meer dan 40.000 beautyliefhebers schreven zich in op eerdere wachtlijsten voor de palettes uit de kerstcollectie

charlotte tilbury
Dimitrios KambourisGetty Images

Gisteren leek het nog mei, maar inmiddels doet dit gure weer ons aan kerst denken (over 78 dagen is het Kerstmis, just sayin’). Daarom voelt het als een mooie dag om te delen dat het Charlotte Tilbury Bejewelled Eyes to Hypnotise palette vanaf vandaag bij de Bijenkorf te koop is als aftrap van het aankomende feestseizoen. Het perfecte cadeau voor op je kerstlijstje – maar we begrijpen het volledig als je ‘m nu al linea recta in je digitale winkelmandje gooit.

This content is imported from {embed-name}. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Limited collection Charlotte Tilbury Bejewelled Eyes to Hypnotise palette

Sinds de eerste lancering van Charlotte Tilbury’s oogschaduwpalette, is dit het product waar beautyliefhebbers reikhalzend naar uit kijken. Al meer dan 40.000 make-upfanaten schreven zich in op wachtlijsten uit eerdere collecties, om het palette te bemachtigen.

Charlotte Tilbury oogschaduw

Het oogschaduwpalette bevat twaalf nieuwe kleuren, waarmee je vier eyeglow-looks kunt creëren. Charlotte Tilbury inspireerde de kleuren op de schittering van edelstenen. Nieuw dit jaar is de natte poedertechnologie die een gepolijste kristalglans effect geeft. De oogschaduw bevat botanische oliën, zodat het makkelijk te blenden en aan te brengen is.

Charlotte Tilbury laat in een persbericht over haar nieuwe product weten: “Ik probeer met make-up altijd extra licht in de ogen van mensen aan te brengen. Het ziet er uit als de glans van geluk en de euforische look van liefde. Iedereen vraag mij altijd naar stralende ooglooks voor dag en nacht, met een Hollywood-flair. Vandaar dat ik dit oogschaduwpalette ontwikkeld heb. Voor dit palette onderzocht ik de glans van mijn favoriete juwelen, het lichtspel van de rode lopers in Hollywood én het geheim achter een combinatie van zachte en glanzende oogschaduwtexturen. De uitkomst zijn deze twaalf nieuwe kleuren,” aldus de make-up guru. Charlotte bedankt, we zijn overtuigd.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Make-up