Lip plumper gloss: vervangt dit een filler?

Glamour selecteert de beste lip plumpers én vertelt je hoe het werkt

maak je lippen voller met lip plumper gloss
Rosdiana Ciaravolo

Volle lippen zijn één van de schoonheidsidealen bij vrouwen. Al jarenlang tekenen sommigen onder ons lippen bij met lipliners. Later kwamen daar ook lipfillers bij. Inmiddels is een bezoekje aan de fillerdokter bijna net zo normaal als een tweejaarlijkse controle bij de tandarts. Voel je je er niet comfortabel bij onnatuurlijke stoffen in je lippen te spuiten, maar wil je wel vollere lippen? Wellicht is een lip plumper gloss de oplossing voor jou. Het lipproduct vergroot namelijk je lippen. Maar begrijp ons niet verkeerd. Jouw persoonlijke schoonheidsideaal bepaal je nog altijd zelf!

This content is imported from {embed-name}. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Hebben we bij lip plumper gloss met optische illusie te maken of met daadwerkelijk vollere lippen? Het goede antwoord is het tweede. Je maakt je lippen niet alleen voller, het product verzorgt ze ook; ze worden langdurig gehydrateerd. Wees je er wel van bewust dat je lippen alleen voller zijn wanneer je het product draagt. Daarna zullen het weer je oude, vertrouwde (van zichzelf al mooie!) lippen zijn.

Wat zit er in de lip plumper gloss?

Wat zit er eigenlijk in de lip plumper gloss? We geven je graag een lesje biologie. In de lip plumper zit het ingrediënt menthoxypropanediol. Deze stof zorgt ervoor dat lippen opzwellen. Je ziet dat de term 'mentho' ofwel menthol in het werkende middel zit. Deze stof zorgt ervoor dat je tintelingen voelt na het aanbrengen van de lip plumper gloss. Ook kunnen je lippen warm aanvoelen. Daarnaast zit er hyaluronzuur in de plumper. Deze stof maken wij van nature ook aan. Het zorgt voor hydratatie en heling van kapotte plekjes. Naast mentol vind je in sommige lip plumpers ook gember, wintergroen, bergthee of kaneel. Wat deze natuurlijke producten gemeen hebben? Ze verwijden de bloedvaten in je lippen. Hierdoor kan het product snel door je flinterdunne huidlagen heen om je zenuwuiteinden te stimuleren. Je herkent het gevoel vast van die keer dat je per ongeluk een beetje tandpasta, mondwater of kauwgom op je lip had.

Welke kleuren lip plumpers zijn er?

Er zijn veel verschillende lip plumpers, maar over het algemeen zijn ze glanzend en plakkend van textuur. Ze komen in kleuren als roze, parelmoer, bruin en rood, maar je kunt ook kiezen voor een transparante gloss.

Hoe breng je het aan?

Je brengt de lip plumper hetzelfde aan als een normale lipgloss. Met het kwastje dip je in de tube en breng je de gloss geleidelijk aan over je lippen. Begin in het midden en veeg naar de buitenkant van je lippen toe. Er zijn mensen die de tintelingen en warmte als een vervelend gevoel ervaren. Mocht dat het geval zijn, dan is een lipliner wellicht een betere optie voor jou.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder