Chanel doet het voor: zo creëer je een fresh en healthy look

Kijk en leer!

We zagen eerder hoe Glamour's fashion editor Esmeralda een geweldige smokey eye kreeg en Glamour's adjunct-hoofdredactrice Yeliz een vlijmscherpe cat eye. In deze video creëert make-upartist Judith Neyens een fresh en healthy look bij hoofdredacteur Anke én besteedt ze extra veel aandacht aan haar huid. Kijk mee!

Natural make-up

Een goed begin is het halve werk, dus voor Judith start met de make-uplook brengt ze eerst de Le Lift - Anti Rimpel Flash Eye Revitalizer oogpatches aan bij Anke. Deze patches laat je zo'n tien minuten zitten en zorgt voor een een verkwikkend effect tegen wallen en kringen en je krijgt erdoor een wakkere oogopslag. "De patches zijn bijna te mooi om te gebruiken," grapt Anke. "Deze wil ik wel de hele dag op." Na deze stap volgt het aanbrengen van een hydraterende crème, de Le Lift Crème Riche, om droge plekjes in het gezicht te voorkomen. Let bij het kiezen van een crème ook altijd op de textuur van de huid.

Natuurlijke foundation

Nu de basis erop zit, gaat Judith door met de eerste echte stap van de make-uplook: het aanbrengen van de foundation. Hiervoor gebruikt ze de Eau De Teint Foundation, uit de Les Beiges-lijn. De microbolletjes uit de foundation smelten op de huid en zorgen voor een stralende en natuurlijke teint. Door je foundation met een kwast aan te brengen, blijft deze luchtig en oogt het natuurlijk. Zo voorkom je ook het gevreesde masker-effect. Vervolgens gebruikt ze de La Palette Sourcils de Chanel wenkbrauw palette om de wenkbrauwen te definiëren. Gebruik het bijbehorende kwastje om korte dunne streepjes in de richting van de haargroei te trekken en volg hierbij altijd de natuurlijke vorm van je wenkbrauwen.

Lange volle wimpers

Daarna gaan we over op de ogen en brengt ze een zachte kleur aan op de ogen van Anke. Hiervoor gebruikt ze de Stylo Ombre et Contour. Dit - 3-IN-1 product is multifunctioneel, want het dient als oogpotlood, eyeliner en zelfs als oogschaduw. Om het laatstgenoemde effect te creëren, trek je eerst een lijntje op de wimperrand en blend deze vervolgens uit met een oogschaduwkwast. Hierdoor leg je meer focus op je ogen en creëer je meer diepte. Om de ooglook af te maken breng je de Le Volume Révolution Extreme Volume Mascara aan. Deze diepzwarte mascara zorgt ervoor dat je oogwit éxtra wit lijkt. Door de mascara bij de aanzet aan te brengen creëer je een mooie open blik en let op: nooit te dik aanbrengen bij de punten, zodat het mooi uitwaaiert.

Last but not least, maak je deze naturel look af met een cream blush en een highlighter uit het Palette Essentielle. Door het met je vingers aan te brengen smelt het lekker met de hui den oogt het nog natuurlijker. Et voilà, de look is compleet. Wil je ‘m zelf thuis uitproberen? Je shopt alle items hieronder!

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Make-up