Ik zweer bij deze spraytan en Monica Geuze is ook groot fan

Glamour test: is de spraytan voor thuis je nieuwe favoriete beautyproduct?

Eerder scheef Glamour-collega Zoé over het wenkbrauwproduct dat in haar winkelmandje belandde door Monica Geuze. Niet veel later flikt de-vrouw-die-geen-introductie-meer-nodig-heeft het weer. Ik ben keihard geinfluenced door Monica's video's over de spraytan Tanrevel.

This content is imported from {embed-name}. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Monica is aanstekelijk positief gestemd over de spraytan voor thuis, maar je hoeft niet ver te zoeken om te ontdekken dat het om een gesponsorde post gaat. Good for her, dat is zeker geen commentaar. Maar je herkent misschien wel het gevoel dat je daarom niet honderd procent zeker weet of je het product moet aanschaffen. Ik deed het wel en deel hieronder graag mijn bevindingen.

Tanrevel look and feel

Allereerst het design. Het apparaatje is klein (fijn om op te bergen in je badkamer) en ligt daarom ook goed in de hand. Je krijgt een oplader meegeleverd, maar tot nu toe is mijn ervaring dat je die kabel kunt opbergen omdat de batterij erg lang meegaat.

This content is imported from {embed-name}. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Tanrevel voorbereiding

Je voegt de vloeibare bronzer toe in de Tanrevel door wat druppels via een pipetje in het apparaat te druppelen. Zoals Monica al zei: geen geknoei, kind kan de was doen! Zorg voordat je begint dat je de meegeleverde haarband indoet en je gezicht reinigt met een tonic en een scrub.

Tanrevel sprayen

Wanneer je het klepje openschuift, begint het apparaat vrijwel direct een mist te verspreiden. Waar Monica gelijk een pro bleek, kreeg ik de eerste keer veel vlekken omdat ik soms te lang bleef hangen op één plek of omdat ik te dicht op mijn huid zat. Moraal van het verhaal: zorg dus dat je steeds dezelfde afstand houdt.

Het apparaat sprayt een minuut lang en het is de bedoeling dat jij je hand blijft bewegen. Laat het laagje twee tot vijf minuten inwerken en spray eventueel nog een tweede keer voor een intensere kleur. Tanrevel adviseert om van de ene naar de andere wang in een U-vorm te bewegen en ook je T-zone mee te nemen (je voorhoofd en neus).

Het artikel gaat verder onder de video.

This content is imported from YouTube. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Tanrevel ervaring

De oplettende lezer heeft hierboven al kunnen ontdekken dat ik het apparaat meerdere keren gebruikt heb, dus ik ben zeker enthousiast. Het product is makkelijk aan te brengen, geeft een gezond 'vakantiekleurtje' en is honderd procent veganistisch. Ik vind het een pluspunt dat het product niet afgeeft. Ik heb de spray een half uur voor het slapengaan opgedaan en de volgende dag bleken mijn witte linnen lakens gewoon nog wit. Daarnaast is de geur ook aangenaam. Waar sommige zelfbruiners vies ruiken, ruikt Tanrevel heel fris, naar kokos.

Het merk claimt dat de kleur zich aanpast aan je huidtint. Of dit voor alle huidtinten geldt kan ik niet zeggen, maar bij mij klopt het in ieder geval wel. Ik gebruik het product in totaal twee keer een minuut en ik heb voor meerdere dagen plezier van de spraytan. Het merk zegt dat je daarna om de dag 30 tot 40 seconden moet sprayen voor een mooi resultaat, maar ik kies ervoor om het te laten vervagen en na een week weer opnieuw te beginnen.

De conclusie lees je onder het product.

Conclusie

5
5

Het product is inderdaad een fijne toevoeging aan mijn beautyroutine. Met de seizoenswisseling lonkt de zonnebank nog wel eens, ook al weet ik dat het ongezond is. Monica bespaart me met deze tip zeker een aantal bezoekjes aan de zonnebank. Zelf uitproberen? Je shopt de Tanrevel hierboven.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Make-up