Beyoncé's make-up artist zweert bij deze budget mascara

"Als je net zoveel van make-up weet als ik, weet je dat je deze mascara wil hebben," aldus Sir John

Dit weekend staat volledig in het teken van beauty, beauty en nog meer beauty. Als kers op de taart is zondag 22 november onze eerste digitale editie van Glamour Beauty Festival! Verwacht: inspirerende masterclasses, beautytalks, tutorials en musthave producten. Meer weten? Lees hier alles over Glamour Beauty Festival.

Naast dat we Beyoncé aanbidden om haar fantastische muziek en prachtige video's zijn haar make-up looks altijd to die for. Die prachtige looks worden grotendeels bedacht door Sir John, Queen Bey's make-up artist. Hij kent alle geheimen achter de looks van de zangeres en is zo lief geweest er een aantal te delen tijdens een Instagram TV met skincare guru Tata Harper. Het grootste geheim wat hij verklapt? Zijn favoriete mascara, die je net zo'n oogopslag geeft als die van Beyoncé herself.

Favoriete mascara Beyonce's make-up artist Sir John

In de video lopen Tata Harper en Sir John samen hun skincare routine door terwijl de make-up artist al zijn geheimen prijsgeeft voor het creëeren van een make-up look wanneer je minder dan een kwartier de tijd hebt. Iets wat hij heeft geleerd in de tijd dat hij voor een stripclub werkte. Tijdens het tutorial deelt hij verschillende tips and tricks én zijn favoriete mascara: de Air Volume Mega Mascara van L'Oréal Paris.

"Kijk naar deze guy, deze borstel. De borstel neemt veel product op en dat werkt zo fijn, haast onbeschrijfelijk," zegt de make-up artist over de budget mascara. "Als je net zoveel weet van make-up als ik weet je dat je deze mascara wil hebben." aldus Sir John.

l'oréal paris air volume mega mascara
L'Oréal Paris Air Volume Mega Mascara €11,99

SHOP NU!

Bol.com

Perfecte foto's dankzij Sir John

Het is niet de eerste keer dat Sir John zijn geheimen prijsgeeft. Eerder deelde hij al het perfecte tijdstip om foto's te maken: net voordat de zon ondergaat. Volgens hem zorgt het avondlicht voor een natuurlijke glow op je gezicht. "Het maakt niet uit hoe mooi of jong celebrities zijn, als ze overdag in de volle zon gefotografeerd worden, is dat niet flatterend," aldus de make-up artist.

Daarnaast verklapt hij nog een extra truc. "Gebruik altijd de flits," zegt hij. "Die werkt als een soort concealer en licht je teint op. De flits highlight de lichtere delen van je gezicht en dat zorgt voor een fris, jong effect."

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder