Billie Eilish showt een hele nieuwe look met prachtige cat-eye eyeliner

Er zit hier ergens een Billie eye-lish grap maar ik weiger 'm te maken

Als Billie Eilish het draagt, dan wordt het een trend. Dat zijn nou eenmaal de regels van het universum. Of het nu gaat om haar baggy kleding, haar lange nagels óf haar iconische neongroen-met-zwarte matje. Dat laatste was trouwens een ongelukje van de kapper, maar she made it work – inmiddels is het haar signature look geworden.

This content is imported from {embed-name}. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Billie Eilish eyeliner

In de jaren dat we Billie kennen heeft ze altijd wel extreme looks gehad, maar qua make-up heeft ze het tot nu toe redelijk rustig gehouden: meestal zien we Billie met een glowy, natuurlijke look. Met Halloween debuteerde ze echter een make-upje dat we totaal niet van haar gewend zijn: eentje met een opvallende flawless cat-eye liner, waarbij ze zowel haar bovenste als onderste ooglid van een flinke laag liner heeft voorzien, afgemaakt met een flinke wing. Een heerlijke goth aesthetic. En nu willen wij dat natuurlijk ook.

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Het is tof om Billie te zien experimenteren met make-up en deze look staat haar fantastisch. Het lijkt erop dat de make-up deel uitmaakte van een Halloween-look, maar wie weet of het iets is wat Billie vaker gaat proberen. Haar matje had eigenlijk ook maar tijdelijk moeten zijn – meer dan een jaar geleden vertelde ze: "Weet je wat er gebeurd is? Iemand verfde mijn haar en brandde per ongeluk de helft van mijn haar af. Nu lijkt het op een matje. Die shit is niet expres gegaan. I’m growing that shit out."

Probeer Billie's look met de beste zwarte eyeliners:

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Make-up