Wil je hebben: Glamour komt met exclusieve, limited edition Glamour Beauty Box t.w.v. €200

Beauty-lovers spits jullie oren! De box is slechts één week verkrijgbaar

glamour's beauty box
Glamour

Beauty-lovers spits jullie oren. Dompel jezelf op zondag 22 november onder in all things beauty, want het Glamour Beauty Festival komt er weer aan. Omdat jullie en ook onze veiligheid voorop staat, hebben we besloten er een Glamour Beauty Festival at home van te maken. Dit keer in een online jasje gestoken voor jullie en onze veiligheid. Om de beauty-ervaring thuis nog groter te maken hebben wij voor jullie de exclusieve en limited edition Glamour Beauty Box samengesteld. Let op: snelheid is geboden, want de box is slechts één week verkrijgbaar. En op, is dus ook écht op.

glamour beauty box
Glamour

Glamour Beauty Box

De Glamour Beauty Boxes kosten €50 exclusief servicekosten en is inclusief een heel fijne (en goedgevulde!) inhoud met een minimale waarde van €200. Omdat de voorpret van het Glamour Beauty Festival in volle gang is, ben jij vast benieuwd wat je kunt verwachten. We lichten vast een tipje van de sluier op:

Een Foamie shampoo en conditioner t.w.v €20, een bareMinerals mascara t.w.v. €24, Balmain Hair droogshampoo t.w.v. €27,50 en een overheerlijke bodycrème van Rituals t.w.v. €20. But there's more, want dacht je van een waardebon voor Rob Peetoom t.w.v. €25 voor een heerlijke blow-out of wenkbrauw touch-up zo voor de feestdagen, een pot haar- en beautyvitamines van Yummygums t.w.v €29 én een mini-flesje Moët & Chandon om deze beautydag spectaculair af te sluiten. En we verklappen: in de box zitten nog véél meer hebberigmakende goodies.

En guess what, het Glamour Beauty Festival wordt groots afgesloten met een XXL-beauty bingo waarbij de prijzen je om de oren vliegen. Je ontvangt bij aankoop van Glamour Beauty Box ook een persoonlijke bingokaart om mee te doen. We zullen de komende dagen nog meer producten uit de Glamour Beauty Box en de bingo-prijzen onthullen, dus houd deze pagina goed in de gaten…

Let op: snelheid is geboden, want de box is slechts één week verkrijgbaar. En op, is dus ook écht op. Je bestelt de Glamour Beauty Box hier voor €50 excl. servicekosten.

- Tekst gaat verder onder video -

Glamour Beauty Festival 2020

Dompel jezelf een middag onder in all things beauty en markeer zondag 22 november daarom met koddige letters in je agenda, want de derde editie van het Glamour Beauty Festival komt eraan en geloof ons: dit wil je níet missen. Verwacht: inspirerende masterclasses en beautytalks op Instagram Live en natuurlijk kun je ook rekenen op toffe tutorials (do try at home!) – lees hier meer over alles wat er te doen is tijdens het Glamour Beauty Festival 2020.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder