Beyoncés make-up artist deelt bijzondere hack als vervanging voor wenkbrauwgel

Waarschijnlijk heb je Sir John's favoriete wenkbrauwproduct nog wel ergens in een knutseldoos liggen

"manus x machina fashion in an age of technology" costume institute gala
Mike CoppolaGetty Images

Dit weekend staat volledig in het teken van beauty, beauty en nog meer beauty. Als kers op de taart is zondag 22 november onze eerste digitale editie van Glamour Beauty Festival! Verwacht: inspirerende masterclasses, beautytalks, tutorials en musthave producten. Meer weten? Lees hier alles over Glamour Beauty Festival.

Als er iemand is van wie we alle beautygeheimen willen ontrafelen, dan is het make-up artist Sir John wel. Hij bedenkt al jarenlang de make-up looks van Beyoncé, die altijd tot in de puntjes verzorgd zijn. Héél soms geeft hij – lucky for us – een paar van zijn beautygeheimen weg. Sommige hacks zijn best voor de hand liggend, maar er zit altijd wel een tip bij die nogal... bijzonder is.

Wenkbrauw hack make-up artist Beyoncé

Iets waar Sir John bijvoorbeeld bij zweert en waar we zelf nog niet aan hadden gedacht is het gebruik van een lijmstift als wenkbrauwgel. Aan E! News onthult hij dat de lijm ideaal is om je wenkbrauwen te shapen wanneer het warm is. "Mijn favoriete product voor wenkbrauwen is Elmer's Gluestick (een soort Prittstift). Het werkt ideaal en je wenkbrauwen blijven de hele dag in model, zelfs als het heel warm is. Daarnaast raken je poriën er niet van verstopt en kun je het er 's avonds weer makkelijk afwassen."

pritt stift
Pritt Lijmstift 44g €5,17 SHOP NU!
bol.com

Favoriete mascara make-up artist Beyoncé

Naast deze wenkbrauw hack deelde Sir John eerder ook al zijn favoriete budget mascara. In een video met skincare guru Tata Harper liet hij weten dat de L'Oréal Paris Mega Mascara zijn go to budget mascara is. "Kijk naar deze guy, deze borstel. De borstel neemt veel product op en dat werkt zo fijn, haast onbeschrijfelijk," vertelt hij in de video. "Als je net zoveel weet van make-up als ik weet je dat je deze mascara wil hebben," aldus Sir John.

l'oréal paris mega air volume mascara
L’Oréal Paris Air Volume Mega Mascara €9 SHOP NU!
bol.com

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder