Deze budget beautytrend voor je wenkbrauwen neemt TikTok over en wij zijn hooked

Dit simpele product is de ultieme beauty hack

backstage bij milan fashion week
Rosdiana CiaravoloGetty Images

Volle en fluffy brows zijn een van de grootste beautytrends van het moment, en net als vele anderen zijn ook wij telkens op zoek naar dat ene holy grail-product dat je wenkbrauw-look in één oogopslag kan veranderen. Heb je je net als wij ooit afgevraagd hoe de wenkbrauwen van modellen en influencers altijd zo perfect in shape blijven? De zogeheten soap brows beautytrend blijkt het antwoord en gaat momenteel viral op TikTok: het is gemakkelijk, goedkoop én super effectief. Need we say more?

This content is imported from {embed-name}. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Soap Brows

De soap brows wenkbrauw-look neemt TikTok momenteel volledig over en wordt gebruikt door zowel influencers als beautyprofessionals. De term verwijst naar een manier om je wenkbrauwen te stylen en voller te maken met, ja, letterlijk zeep. Hoe gek het misschien ook klinkt, veel make-upartiesten geven de voorkeur aan het zeepproduct (al voordat het een mega social media-trend werd) om wenkbrauwen te verzorgen vanwege de sterkere grip op de haartjes in tegenstelling tot vele gels. Andere grote pluspunten: het is super eenvoudig zelf te doen én heel betaalbaar.

Naast vele TikTok video's spotten we het product ook in de routines van onze favorite influencers als Romee Strijd en Negin Mirsalehi die zweren bij het beautyproduct: "Dus dit is hoe iedereen zijn wenkbrauwen zo goed in vorm houdt!" stelt Negin in een beautytutorial. Het populairste product dat wordt gebruikt om de soap brow look te creëren is de zeep van het merk West Barn Co. Natuurlijk kun je ook andere zeep gebruiken, al wordt wel aangeraden dat je kiest voor natuurlijke glycerinezeep; een zachte zeep die niet irriterend is voor de huid.

This content is imported from TikTok. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Zo gebruik je het

Het gebruik van zeep voor je wenkbrauwen is letterlijk minimale effort voor een maximaal resultaat - wie wil dat nou niet? Je maakt een wenkbrauwborsteltje (of de zeep) nat met water of een setting spray waarna je met het kwastje over de zeep veegt. Daarna kam je het een aantal keer door je wenkbrauwen omhoog et voilà, je wenkbrauwen blijven de hele dag vol en fluffy. Je shopt de beste wenkbrauw zeep hieronder, met nog veel meer producten die je wenkbrauw-look in een handomdraai veranderen. You're welcome!


This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder