Dit is 'm: onze favoriete mascara voor gevoelige ogen en lenzendragers

Yves Rocher to the rescue

beste mascara tegen gevoelige ogen
Yves Rocher

Dit artikel is tot stand gekomen in samenwerking met Yves Rocher.

De lente is eindelijk in zicht! Het kwik stijgt voelbaar en de grasvelden kleuren langzaamaan geel en paars dankzij de bloemen die als paddenstoelen uit de grond schieten. Toch kan dit seizoen ook gepaard gaan met hooikoorts en alles wat daarbij komt kijken. Het gebruiken van mascara lijkt in deze periode dan ook bijna onmogelijk, maar Yves Rocher komt met dé oplossing. Meet de Intense Metamorphose Mascara, een mascara op basis van natuurlijke ingrediënten. En zoals het beautymerk betaamt, is deze nieuwe mascara ook ontwikkeld met respect voor de huid en de natuur. Dit moet je erover weten.

New year, new make-up

Het Franse beautymerk, dat haar oorsprong kent in Bretagne, start het nieuwe jaar goed. Het volledige assortiment aan oogmake-up wordt vernieuwd. Zo worden onder meer de wenkbrauw- en oogpotloden uitgebreid met nieuwe formules, kleuren en effecten. Hetzelfde geldt voor de mascara's. Met de drop van deze gloednieuwe producten, springt de Intense Metamorphose Mascara van Yves Rocher erbovenuit. De belofte: extreem veel volume en intens zwart gekrulde wimpers. En belangrijker nog; de mascara is erg geschikt voor iedereen met gevoelige ogen.

yves rocher
Yves Rocher

Wie wil er geen mascara die zorgt voor sky high wimpers en ze ook verzorgt, als het even kan. De Intense Metamorphose Mascara komt dan ook als geroepen. Waar je normaal in de weer moet met wimperkrullers en primers om een oogverblindende oogopslag te creëren, is daar nu geen sprake van. De mascara is voorzien van een borsteltje met een zandlopervorm, dat zelfs de allerkleinste haartjes voorziet van een likje mascara. Bovendien zorgt het ervoor dat de mascara gelijkmatig over je wimpers wordt verdeeld en je wimpers van elkaar worden gescheiden. De plantaardige houtskool zorgt op zijn beurt voor een intense, maar natuurlijk zwarte kleur.

Verzorgende oogmake-up

De formule is verrijkt met verzorgende ingrediënten, zoals castorolie. Wat niet alleen een fijn ingrediënt is om de wimpers mee te voeden, het zal de wimpers ook versterken. Daarnaast bevat de mascara korenbloemwater, wat zelfs geschikt is voor mensen met extreem gevoelige ogen en lenzendragers. Klinkt aantrekkelijk, non? De mascara kost €25,90 en is ook in een waterproofvariant verkrijgbaar in de webshop van Yves Rocher. Enne, zeg nou zelf: de fleurige verpakking misstaat niet in je beauty stash. Uitgelopen mascara is vanaf nu verleden tijd!

Dit artikel is tot stand gekomen in samenwerking met Yves Rocher.

mascara voor gevoelige ogen
Yves Rocher
This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Meer van Make-up