Deze 'face-lifting' concealer-hack gaat viral op TikTok

De makkelijke truc geeft je die gewilde make-up look à la Kendall Jenner en Bella Hadid

philipp plein   backstage   milan fashion week fallwinter 2020 2021
Rosdiana CiaravoloGetty Images

Het is geen geheim dat TikTok een walhalla is voor beauty-liefhebbers door de talloze beauty-hacks die er te vinden zijn. De nieuwste trend in TikTok-land; een gecontourde make-up look maar dan op een natuurlijk-ogende manier. Hoewel de gesculpte look - die veelal gespot wordt bij celebs als Kendall Jenner en Bella Hadid - in eerste instantie werd gecreëerd met talloze producten, is er nu een simpele concealer-hack die je gezicht met een paar goedgeplaatste stroken een lifting-effect geeft. TikTok is in de ban van de nieuwe trend, en wij nu ook.

TikTok concealer-hack

De meeste van ons die met regelmaat concealer gebruiken brengen vaak twee grote driehoeken aan onder de ogen. Maar deze eenvoudige hack laat zien dat je op een hele andere manier zorgt voor meer resultaat terwijl je minder product gebruikt; win-win, lijkt ons zo. TikTokkers als Amanda Ensing en Megha Singh tonen de concealer-hack op het platform.

De simpele hack gaat niet alleen viral vanwege het verbluffende resultaat, maar ook doordat het creëren van de look slechts een paar minuten in beslag neemt. Nog een groot pluspunt voor de subtiele make-up liefhebbers onder ons; je krijgt van deze contouring-techniek geen heftige cakey make-up look (waar overigens absoluut niks mis mee is) maar juist een subtiel en natuurlijk effect. Voor een no make-up make-uplook.

Concealer tip natuurlijke facelift

In de TikTok tutorials wordt duidelijk dat je als eerste een beetje concealer aan in de buitenhoek van je ogen aanbrengt in een opwaartse beweging. Hetzelfde doe je bij je mondhoeken waarna je vervolgens de binnenhoeken van je ogen heel fijntjes aanstipt, net zoals bij het midden aan de onderkant van je ogen, aan de zijkant van je neus en onder je jukbeen. Het geheel wordt ingedept met een beautyblender, et voilà; je hebt een super natuurlijke, gelifte sculpting look.

This content is imported from TikTok. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

De beste concealers

Wij zijn helemaal onder de indruk van deze TikTok beauty-hack. Wil je hem zelf uitproberen en ben je nog opzoek naar een goede concealer? We selecteerden de beste concealers van het moment die je helpen bij het bereiken van de ultieme make-up look.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder