Deze TikTok powder foundation van L'Oréal gaat viral en hier kan je 'm kopen

Glamour heeft al het voorwerk voor je gedaan en heeft deze gewilde foundation poeder voor je gevonden!

L'Oréal heeft een nieuwe poederfoundation in de beautywereld geïntroduceerd en hij gaat viral op TikTok. Het gaat om de Infaillible 24H Fresh Wear Foundation in a Powder. Als je de resultaten ziet, snap je waarom en wij hebben ook één webshop gevonden die het product verkoopt.

This content is imported from {embed-name}. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

TikTok foundation

Het gewilde beautyproduct werd op TikTok getest door gebruiker Rocio Soria waarna het in een klap viral ging. TikTokkers stonden versteld van de flawless dekking. Sindsdien ontstond er een jacht in Amerika op dit product. Het beautyproduct is vrijwel overal uitverkocht en bovendien is het in Nederland haast onmogelijk om dit product te kunnen bemachtigen.

This content is imported from TikTok. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

De foundation is een variant op de Infaillible 24H Fresh Wear foundation, maar dan in een poedervorm. Het zorgt ervoor dat je het gemak ervaart net zoals bij het aanbrengen van een poeder, maar dat je de dekking hebt van een vloeibare foundation. Bovendien is het waterproof, heeft het een matterende finish en is de foundation daarnaast vegan en cruelty-free. De poeder is verkrijgbaar is zestien kleuren, maar vooralsnog in beperkte kleuren verkrijgbaar in Nederland.

Poederfoundation

L’Oréal geeft aan dat de foundation geschikt is voor een normale tot vette huid. Om een egaal effect te krijgen raden de gebruikers met een droge huid het aan om een goede foundationkwast en een hydraterende primer te gebruiken. Ben jij nu ook helemaal in de ban van deze TikTok poederfoundation en wil jij hem nu ook hebben? Glamour heeft het voorwerk al voor je gedaan en alle webshops afgestruind, zodat jij ze gemakkelijk kunt shoppen. De gewilde foundation kost normaal gesproken €21,10 maar is op het moment van schrijven in de sale voor nog geen €12!

Van €21,10 naar €12SHOP NU!
bol.com
This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Make-up