De Brow Freeze van Anastasia Beverly Hills gaat viral op TikTok en zorgt voor dé perfecte brows

Dit product neemt de hele for you page over op TikTok

msgm   backstage  milan fashion week fall winter 2020 2021
Rosdiana CiaravoloGetty Images

We kunnen er niet meer omheen, de soap brows en laminated brows zijn helemaal in. Ze hebben een intrede gemaakt in de beautywereld en vrijwel elk merk heeft dan ook een wenkbrauwproduct in het assortiment dat hetzelfde effect belooft. Nu gaat er een make-upproduct viral op TikTok dat de hele for you page overneemt. Het gaat om de Anastasia Beverly Hills Brow Freeze wenkbrauwwax. Tiktokkers zijn erover te spreken en het wordt daarom gezien als pure magie in een gouden potje. Als je de voor- en nafoto's ziet, snap je waarom.

This content is imported from {embed-name}. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Anastasia Beverly Hills wenkbrauwwax

Anastasia Beverly Hills staat al een langere tijd bekend om hun fantastische wenkbrauwproducten. Dit nieuwe product is dan ook niet onopgemerkt gebleven. De Anastasia Beverly Hills Brow Freeze is verpakt in een prachtig roségouden potje met daarin transparante wax. De wax is makkelijk aan te brengen en droogt goed op, zonder dat het er plakkerig uitziet of aanvoelt. De wenkbrauwwax zorgt voor een prachtige laminated look, waarbij de wenkbrauwen gedurende dag goed op zijn plek blijven. Pluspunt, ook dit product van Anastasia is vegan- en cruelty-free. Daarnaast is de wax op waterbasis en vrij van parfum, parabenen en olie.

We weten nu allemaal wel hoe dat gaat met producten die op TikTok trending zijn, in een mum van tijd is het product overal uitverkocht. En we begrijpen nu dat je staat te popelen om dit product te shoppen. We hebben daarom het internet afgestruind, zodat jij deze viral wenkbrauwwax van Anastasia Beverly Hills kunt bemachtigen en deze fleeky eyebrow look kiunt creëren. Hieronder shop je de Anastasia Brow Freeze wenkbrauwwax!

This content is imported from TikTok. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

€27,75 SHOP NU!
Anastasia Beverly Hills

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Make-up