Volle lippen à la Gigi Hadid? Haar make-up artist deelt een simpele maar briljante hack

Zó makkelijk kan het zijn

In tijden van corona hebben we een stuk minder redenen om eens flink uit te pakken met make-up. Er zijn immers geen feestjes om heen te gaan en de horeca moet de deuren al maanden gesloten houden. Toch betekent dat niet dat je je make-up links hoeft te laten liggen. Sterker nog, juist nu heb je alle tijd van de wereld om te oefenen en experimenteren. Met lipstick, bijvoorbeeld. De visagist van Gigi Hadid heeft een simpele hack voor ons in petto voor volle lippen à la het model en kersverse mommy.

Hack volle lippen à la Gigi Hadid

Als je niet zulke volle lippen hebt van jezelf (I feel you) en dit wel mooi vindt, heb je vast weleens je best proberen te doen met make-up. Bij mij ging dat 1) niet zonder eruit te zien als een clown, of 2) met pijn en moeite met een resultaat dat slechts een uur bleef zitten. Gelukkig is daar de make-up artist van Gigi Hadid, die laat zien hoe het wél moet.

Zo creëer je volle lippen

In de video is te zien hoe Gigi door Erin Parsons wordt opgemaakt voor een modellenklus voor Maybelline. Daarbij zorgt ze niet alleen voor een natuurlijke glow op haar wangen, maar ook volle lippen. Dit doet ze door een kleur lipstick te nemen die net iets donkerder lijkt dan Gigi’s eigen liptint. Hiermee kleurt ze net iets buiten te lijntjes van de natuurlijke liplijn van het model, waardoor de lippen optisch voller lijken. Nadat ze het product uitsmeert met een dikke lipborstel, laat ze Gigi met haar vingers over haar mond gaan om de kleur nog iets meer te blenden. Et voilà, je hebt volle lippen die de hele dag mooi beloven te blijven.

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.
This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Make-up