Heel Nederland zweert bij het goedkope wimperserum van Kruidvat

De Kruidvat Super Lash kost maar €9,99

goedkope-wimperserum-kruidvat
Marcelo Matarazzo

Prachtige, lange, volle wimpers. Je hebt ze, of je hebt ze niet, toch? Nee hoor, er bestaat zoiets als een ‘wimperserum’. En héél veel mensen zweren bij het Kruidvat Super Lash Serum, dat maar €9,99 kost.

Populair
De afgelopen maanden zijn er zoveel positieve reacties over dit (betaalbare!) serum naar buiten gekomen, dat bijna iedereen het wil kopen. En dat merkt Kruidvat. De Super Lash is al wekenlang in bijna alle winkels in Nederland uitverkocht.

Koop 'm hier
Het serum is ook online te bestellen op de website van Kruidvat. Op dit moment heeft de webshop het serum (wonder boven wonder) nog op voorraad. Als je het spul online aanschaft, komen er nog verzendkosten bij.

Op wimperserumjacht
Ervaring leert dat de kans groot is dat Super Lash op de webshop snel weer uitverkocht is. Als je het toch nog wil bemachtigen, raden we aan de website in de gaten te houden of langs te gaan bij een Kruidvat in een kleiner(e) stad of dorp.

Reviews
Benieuwd waarom iedereen zo positief is erover? Bekijk de reviews hieronder:

Advertentie - Lees hieronder verder
1 Ellen Is My Name

De beautyblogger Ellen reviewt het serum op haar blog Ellen Is My Name: "Kruidvat Super Lash Serum heeft er op een korte periode voor gezorgd dat de lege plekken opgevuld zijn en dat mijn wimpers voller zijn. Ook voelen mijn wimpers steviger aan." Bekijk haar voor- en nafoto's in haar blogpost.

3 Mama in Limburg

Debby schrijft in haar blog Mama in Limburg over haar ervaring met het serum. En ze heeft uitgezocht van welke (natuurlijke) producten het precies gemaakt is. Samen met haar voor- en nafoto's deelt ze haar positieve mening erover:

"Ik ben hier heel blij mee! Ik vind het lastig te beoordelen of mijn wimpers voller zijn geworden of dat ik meer wimpers heb gekregen. Maar mijn wimpers zijn in elk geval zichtbaar langer!"

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder