De Glamour-redactie tipt: 5x de beste mascara's

Van budgetproof tot goede investering

redactie-tipt-beste-mascara
Caro DaurInstagram

Altijd al willen weten hoe Glamour-redactieleden hun wimpers on fleek maken? Dit is your lucky day, want vijf redacteuren delen hun persoonlijke methode om Bambi-wimpers te krijgen. Dit zijn hun wimperroutines, inclusief favoriete mascara's:

Advertentie - Lees hieronder verder
1 Project manager Ngoc
ICI Paris XL

Beste mascara: Yves Saint Laurent Beauté Mascara volume effect faux cils

Routine: “Ik heb van mijzelf rechte & dunne wimpers, belangrijk voor mij is dat een mascara veel volume geeft. Ik begin met een verwarmde wimperkruller en maak het af met twee lagen Yves Saint Laurent Beauté mascara. Extra fijn, door de arganolie worden mijn wimpers meteen gevoed.”

SHOP HIER

2 Online Editor Julia
L'Oréal Paris

Beste mascara: Loréal Paris False Lash Telescopic

Routine: “Mijn routine gaat per oog. Eerst ga ik in de weer met een wimperkruller. Terwijl ik één oog krul, vermaak ik me op mijn telefoon. Daarna gebruik ik een bijna lege mascara. Daaroverheen gebruik ik dezelfde mascara, maar dan een vollere variant. Daarna doe ik het riedeltje opnieuw bij mijn andere oog.”

SHOP HIER

3 Influencer Manager Elke
Chanel

Beste mascara: Chanel Le Volume

Routine: “Ik doe ’s ochtends als eerste mascara op, zelfs nog vóór mijn dagcrème. Ik gebruik het borsteltje vanaf de wimperrand om mijn wimpers aan te zetten. Mijn ooglid is dan helemaal zwart van de mascara. Dat laat ik eerst opdrogen en daarna haal ik het zwart eraf met een watje vol make-upremover. Wat ik niet met het watje eraf krijg, verwijder ik met een wattenstaafje.

SHOP HIER

4 Visual Editor Sandra
Chanel

Beste mascara: Chanel Dimensions De Chanel

Routine: “Eerst gebruik ik in zigzagbewegingen de mascara van Chanel. Daarna gebruik ik de Rimmel Volume Mascara With Argan Oil & Keratine, zodat het er natuurlijker en zachter uitziet.”

SHOP HIER

5 Freelance Film Editor Moo
Clinique

Beste mascara: Clinique High Impact

Routine: “Eerst borstel ik mijn wimpers met een wenkbrauwkwast. Daarna gebruik ik een wimperkruller en smeer ik al zigzaggend twee lagen mascara op. Ik gebruik lichtjes mascara bij de aanzet van mijn onderwimpers. De geknoeide mascara haal ik weg met een wattenstaafje.”

SHOP HIER

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder